Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı’nın Sahra’sı Deniz Işın’ı yeni rolünde görünce çok şaşıracaksınız!

Sefirin Kızı’nın Sahra’sı Deniz Işın’ı yeni rolünde görünce çok şaşıracaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Pazartesi akşamları Star TV ekranında yayınlanan Sefirin Kızı dizisine 2. sezonda katılan Deniz Işın, Sahra karakteri ile herkesi etkilemeyi başarmıştı. Diziye hızlı bir giriş yapan, Gediz karakterini kendisine aşık eden ve beklenmedik bir ölümle de hikayeden çıkan Sahra, izleyicileri bir hayli üzmüştü. Deniz Işın ise sergilediği güçlü performans ile göz doldurmuştu.

Oyuncunun Sefirin Kızı’ndan ayrılığı da sosyal medyada birçok eleştiri konusu yapılmıştı. Ancak sonrasında anlaşıldı ki ünlü oyuncu Masumiyet isimli Fox TV’nin yeni dizisi ile anlaşmış. Deniz Işın 24 Şubat Çarşamba akşamı İrem karakteri ile ilk kez Masumiyet dizisinde izleyici karşısına çıkacak.

Ancak oyuncunun ondan önce bir başka rolde daha hayranları ile buluşmaya başladığını duyuralım.. Sarp Bozkurt ile birlikte youtube ortamında yayınlanacak yeni bir dizi çalışmasına başlayan Deniz Işın, kadın -erkek ilişkilerine dokunduruyor.

Eee Sonra isimli diziden fragmanlar yayınlanmaya devam ediyor. 19 Şubat’ta yayınlanacak ikinci bölümden ilk fragmanı aşağıda bulabilirsiniz. Deniz Işın yine hayranlarını fazlasıyla şaşırtıyor.

Eee sonra?” kadın-erkek ilişkisindeki taktikleri konu alan interaktif bir dizidir.

Başrollerinde Deniz Işın ve Sarp Bozkurt’ un yer aldığı dizide, şimdiye kadar aradıkları aşkı bulamamış iki karakterimiz artık pes edip farklı taktik kitaplarından akıl almaya başlar. Kitaptan okudukları taktikler yüzünden buluşmalarını mahveden Sarp ve Deniz’in birbirlerini tanımaya çalışırken başlarından geçen komik ve duygusal anları izleyeceğiz.

Hatta izlemekle kalmayıp karşımıza çıkan tercihler sayesinde hikayenin ilerleyişine biz karar verip farklı sonlar ile hikaye nasıl devam ediyor izleyip göreceğiz.

İşte Eee Sonra isimli dizinin 1. bölümü: