Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinde Gizem Karaca’nın Bahar karakterinin dönüş hızına kimse yetişemiyor!

Baraj dizisinde Gizem Karaca’nın Bahar karakterinin dönüş hızına kimse yetişemiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Baraj dizisinde 17. bölümden itibaren yer almaya başlayan Gizem Karaca, toplam 10 bölümdür yapımda yer almakta. Hakan’ın avukat kardeşi olarak diziye katılan, haksız yere cezaevine atılan Nazım’ı 25 yıl içerde yatmaktan kurtaran Bahar, sonrasında da onunla evlenmişti.

Bahar karakteri 17. bölümden itibaren diziye katılması ile birlikte izleyiciler onu çok sevdi. Çünkü içeride çürümeye terk edilen ve kimsenin inanmadığı Nazım’a yapılan haksızlığı kabul etmedi. Yani yüreği dayanmadı ve ona destek oldu, inandı, 5 yıl sonra da yeniden özgürlüğüne kavuşmasını sağladı. Bunlar yetmedi, tüm ailesini karşısına alıp Nazım ile evlenmeyi kabul etti.

Ancak diziye ilk girişinde Bahar karakterinden şimdi eser yok. İlk başlarda izleyicilerin müthiş ilgisini çeken bu karakter şimdi en gıcık karakterlerinden birisi olarak anılmaya başlandı. Sosyal medyada yapılan yorumlarda senaristin bir karakteri bu kadar 180 derece dönüştürmesi de eleştiri alıyor.

Baraj dizisinde Gizem Karaca'nın Bahar karakterinin dönüş hızına kimse yetişemiyor! 7

Dizide ahlaklı ve vicdanlı bir avukat imajı ile role başlayan Bahar, şimdilerde ise bir annenin elinden evladını almak için olmadık numaralara ve yalanlara başvuracak kadar alçalan bir hale dönüştü. Vicdanlı ve ahlaklı Bahar gitti. Bir anda vicdansız ve her türlü kötülüğe yapabileceği imajını veren bir karakter geldi. Adeta senaristler bu karakteri 180 derece döndürdü.

Baraj dizisi hayranları da bu durumu garipsiyor. Nehir ile 27.bölümde kavga eden Bahar’ın artık mimikleri bile izleyicilerin gözüne batıyor. Bahar’ın ağabeyi Hakan’ın izinden gittiğini düşünen dizi hayranları, artık onun için “Bahar yılanı” diye bahsetmeye başladı.

Bahar karakterindeki bu inanılmaz dönüş birçok izleyici tarafından da gerçekçi bulunmuyor ve artık karakterin karikatürize olmaya başladığı eleştirileri yapılıyor.