Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı’nın Sancar’ı Engin Akyürek, sosyal medyanın zirvesine çıktı!

Sefirin Kızı’nın Sancar’ı Engin Akyürek, sosyal medyanın zirvesine çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Engin Akyürek’i tanıyanlar iyi bilir, oyuncunun şöhretle, sosyal medyada ya da magazinde görünmek gibi bir derdi yoktu. Akyürek’in geçtiğimiz ay instagram hesabı açması bile hayranlarını fazlasıyla şaşırtmıştı.

Sefirin Kızı dizisinde Sancar karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu, Fatmagül’ün Suçu Ne ve Kara Para Aşk dizileriyle dünyanın dört bir yanında tanınan bir isim haline geldi. Engin Akyürek, bugün sosyal medyada da gündemin ilk sırasına yerleşti.

Bunun nedeni ise Ayşe Arman ile Engin Akyürek röportajının yayınlanmasıydı. Ünlü gazeteci Ayşe Arman, Akyürek ile hayatın farklı noktalarına temas eden bir röportaj yaptı. Bu röportajın detayları da sosyal medyaya düştü.

Engin Akyürek için hayranlarının yaptığı paylaşımlar kısa sürede 100 binin üzerine çıktı. Akyürek de Türkiye gündeminde en çok konuşulan kişi oldu.

Feyyaz ismini verdiği kedisiyle çok sempatik bir görüntü çizen oyuncu, Bodrum’a veda ederken, Feyyaz’ı geride bırakmayacağını ama evde kedisi de olduğu için bu durumu nasıl çözeceğine bakacağını söyledi.

Sefirin Kızı'nın Sancar'ı Engin Akyürek, sosyal medyanın zirvesine çıktı! 8

Kitap okumayı çok sevdiğini söyleyen Akyürek, ayrıca Türkçe’ye de çok hakim… Oyuncu, “Okumak başka bir yerde, başka bir dünyada olmamı sağlıyor. Edebiyat, insanlığın bulduğu en büyük keşiflerden biri” diye konuştu.

Engin Akyürek’in uzun saçlı halini kadınların çok beğendiği ile ilgili bir soru yönelten Ayşe Arman, bu yönde tespitleri olup olmadığını sordu.

Engin Akyürek, ise konuyu canlandırdığı karakterlere getirdi ve şöyle konuştu: “O adam olmayı başarabildiysen, izleyiciye de bu duygu geçtiyse… Rolü de, saçı da beğenirler bence. Ama role giremediysen, saçın ne önemi var? Orada beğendikleri saç değil yani, karakterin taşıdığı şeyler ve senin o karakter olup olmadığın. Yoksa herkeste saç var. Saç, hikaye…”

Sefirin Kızı'nın Sancar'ı Engin Akyürek, sosyal medyanın zirvesine çıktı! 9

Röportajda konu Engin Akyürek’in 2021 yılının Mart ayında instagram hesabını açması da konuşuldu. Arman, hayranlarının baskısı nedeniyle mi hesap açmıştı? Engin Akyürek, bu soruyu şöyle yanıtladı:

“Bu hesap yaklaşık 5 yıldır açılmayı bekliyordu. Bu zamana kısmetmiş. Daha önce bir hesabımın olmaması, bir duruş sergilemekten ya da sosyal medyaya karşı bir tavırdan kaynaklanmadı.

Kendi doğalında öyle aktı, bugün de öyle oldu. Ben dogmatik olmayı, “Bu budur” demeyi sevmiyorum. Hayırlısı, açtık bakalım.”

Engin Akyürek, çağımızın en büyük hastalığını ise sıkılmak olarak nitelendirdi. Oyuncu, “Herkes her şeyden sıkılıyor, yoruluyor, bunu da anlıyorum. Ben işimi yaparken sıkılmak istemiyorum. Mesleğimi tutkuyla yapabilmem için o hikayeyle, o rolle bir yolculuğa çıkabilmem gerekiyor. Buna dikkat ediyorum. Bazen ‘o adam’ olmak istiyorum, bazen de hikaye beni etkiliyor.”

Akyürek’e başarılı kadın oyuncularla başroller paylaştığı hatırlatıldı ve hangisi ile yeniden oynamak istediği soruldu. Engin Akyürek, şöyle konuştu: “Hikaye kimi çağırıyorsa, orada buluşuruz. Her şey, hikayenin gücünde saklı.”