Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı’nı başarısız bulanlara Engin Akyürek’in bir çift sözü var!

Sefirin Kızı’nı başarısız bulanlara Engin Akyürek’in bir çift sözü var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Star TV ekranında Sefirin Kızı dizisi 2 bölüm sonra final yaparak ekran ömrünü tamamlayacak. Dizide Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün başrolü paylaşıyor. Neslihan Atagül’ün ayrılığında sonra izleyicilerin ilgisi azalmıştı. Son dönemde reytingleri de çok düşük gelmekte olan dizi için çekimler de bitti.

Ünlü gazeteci Ayşe Arman’a röportaj veren Engin Akyürek, Sefirin Kızı dizisiyle ilgili düşüncesini de aktırdı. Ünlü oyuncuya, Sefirin Kızı dizisinin daha önceki dizileri kadar parlamadığı hatırlatıldı. Engin Akyürek, bu konuda şunları söyledi:

“Ben, Sefirin Kızı’nı başarılı ve kendini gerçekleştirmiş bir iş olarak görüyorum. Bu işin başarısı sadece reyting değil. Umarım yurt dışı yolculuğu da başarılı geçer. İşler yolunda gitmediğinde, dert edip, üzülmemiz çok doğal. Ama bu işin doğasında var, zamanla öğreniyorsunuz.”

Engin Akyürek’in özellikle Sefirin Kızı’nın yurt dışında başarılı olmasını temenni etmesi de dikkatlerden kaçmadı.

İlk başrol oynadığı Bir Bulut Olsam isimli dizinin kendisi için çok kıymetli olduğunu söyleyen Engin Akyürek, Meral Okay’ın da kendisine çok destek olduğunu hatırlattı.

Bir dizinin başarılı olması için hikayenin çok önemli olduğunu hatırlatan Akyürek’in şu sözleri akıllara yazılacak kadar değerli:

“Hikayenin, projenin bir gücü var. Siz, istediğiniz kadar iyi oynayın, hikayeniz kötüyse, bir etki yaratmaz.”

blank

Oyunculuğun hep yapmak istediği iş olduğunu söyleyen Engin Akyürek, “Beni çok heyecanlandırıyor. Ama hiçbir şey ölmeye değmez. Yazmak da hep olacak hayatımda. Bunu da biliyorum. Kağıt yoksa kafama yazarım” ifadesini kullandı.

“Resmen o adam olmuş.” Bir oyuncunun karakterini ne kadar iyi yansıttığını anlatan söz bu… Engin Akyürek de kendisi için bu şekilde konuşulduğu zaman çok mutlu oluyor. Oyuncu, “Bu benim oyunculuğu algıladığım yer. Yani başka biri olma haline geçiş. Oynamak değil de o olmak. İnsanları o adam olduğuma inandırabiliyorsam, çok mutlu olurum” dedi.