Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı’nın yapımcısından Akın Akınözü ve Öykü Karayel ile bomba gibi yeni dizi!

Sefirin Kızı’nın yapımcısından Akın Akınözü ve Öykü Karayel ile bomba gibi yeni dizi!

tarafından ker_def

Yeni sezonda iddialı diziler arasına Star TV’den de girecek yapımlar var. Bunlardan birisi olan Kaderimin Oyunu isimli dizi için kanal tarafından ilk duyuru yapıldı.

Hercai dizisiyle ünlenen Akın Akınözü ile uzun süredir ekranda olmayan Öykü Karayel başrolde buluştu. Sarp Apak da onlara eşlik edecek.

Sefirin Kızı, Kardeşlerim gibi başarılı yapımlara imza atan yapım şirketi NGM Medya’dan yeni sezon için iddialı bir proje daha geliyor. Star’da yayınlanacak olan ‘Kaderimin Oyunu’ adlı dizinin başrol oyuncuları da belli oldu.

Sefirin Kızı'nın yapımcısından Akın Akınözü ve Öykü Karayel ile bomba gibi yeni dizi! 2

Yönetmenliğini Emre Kabakuşak, yapımcılığını ise Nazlı Heptürk’ü yaptığı, hikayesini Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı dizi için Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak ile anlaşıldı.

Sefirin Kızı'nın yapımcısından Akın Akınözü ve Öykü Karayel ile bomba gibi yeni dizi! 3

Güçlü anlatımı, başarılı oyuncuları ve etkileyici hikayesi ile ‘Kaderimin Oyunu’, yeni sezonda herkesi ekrana kilitleyecek.

Dizi adına şimdilik bilgiler böyle… Star TV’nin yeni sezon için en iddialı dizilerinin başında gelen Kaderimin Oyununun hikayesi de merakla bekleniyor.

Sefirin Kızı gibi önemli bir yapımı hayata geçiren NGM Medya, ayrıca Kardeşlerim dizisine de imza attı. NGM Medya yeni dizi için de yoğun bir çalışma programı uyguluyor.