Ana sayfa Dizi Haberleri Seksenler dizisinde hem olumlu hem olumsuz gelişmeler var!

Seksenler dizisinde hem olumlu hem olumsuz gelişmeler var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birol Güven imzalı Seksenler dizisi 2 sezonluk aradan sonra yeniden izleyicilerle buluştu. Yeni Seksenler olarak adlandırılan dizinin ilk bölümü TRT1 ekranında 11 Ekim Cuma akşamı yayınlandı.

OLUMLU GELİŞMELER

TRT1, diziye büyük bir kıyak yaptı ve Türkiye – Arnavutluk milli maçı öncesinde yayına getirdi. Seksenler dizisi milli maç rüzgarını da arkasına alarak reytinglerde çok iyi sonuçlar elde etti.

Seksenler, reytingleriyle de mutlu etti.AB grubunda 6.02 reyting ve 15.55 izlenme payı ile 3. olan dizi, total grubunda ise 4.05 reyting ve 9.92 izlenme payı ile 7.sırada yer aldı.ABC1 grubunda ise 5.25 reyting ve 11.36 izlenme payı ile Seksenler 4. sıradan kendisine yer buldu.

Seksenler dizisinin AB grubunda Hercai’yi geçmesi de çok önemli bir başarıydı…

OLUMSUZ GELİŞMELER

Seksenler dizisinde hem olumlu hem olumsuz gelişmeler var! 7

Dizinin ilk bölümü çok iyi reytingler almış olabilir. Muhtemelen 2. bölüm de iyi sonuçlar getirecek. Ancak sosyal medyaya yansıyan gelişmeler, izleyicilerin yeterince tatmin olmadıklarını gösteriyor.

En önemli eksiklik olarak Serhat Kılıç’ın canlandırdığı Ergun Plak karakterinin ekranda olmaması gösteriliyor.

“Ergun neden yok?” işte bu soruyu sosyal medyada sıklıkla görebilirsiniz.

Bir izleyici şu yorumuyla aslında olayı özetlemiş: Seksenler 1. bölümü izledik, mutlu oldum ama buruk izledik. Gözlerimiz Serhat Kılıç’ı resmen aradı. Serhat Kılıç’ı istiyoruz. Domat Mustafa yoktu. Ondan sonra İdris yoktu, balıkçı sonra Çağatay, İlker Ayrık yoktu. Onu da aradı gözümüz. Fazla komik gelmedi ilk bölüm. Pastacı Sami’nin eski komik halleri yoktu.”

Dizinin hayranları özellikle de Ergun Plak konusuna takıntılı kaldı.Bir Seksenler hayranı, “Ergun’suz ve Çağatay’sız olmaz” diyerek mesajı net bir şekilde Birol Güven’e vermekte.

Birol Güven ise bugün Youtube üzerinden dizinin hayranlarından gelen soruları canlı yayında yanıtladı.

Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

BİLİNMESİ GEREKENLER

Seksenler’in 2. bölümü 14 Ekim Pazartesi günü Türkiye – Fransa milli maçı öncesinde saat 20.00’de TRT1 ekranında yayınlanacak.Böylelikle TRT1, diziyi çok iyi bir taktik ile tanıtmış oluyor.

Ancak 15 Ekim Salı gününden itibaren ise dizi normal temposuna dönüş yapacak.

Seksenler dizisi haftada 1 gün değil, hafta içi 5 gün yayınlanacak.

Yayın saati 20.00 değil , 18.00 olacak.

TRT1 ekranında hafta içi ana haber bülteni öncesi ekrana gelecek olan bölümler önce bir önceki günün özeti şeklinde ve sonrasında da 50 dakikalık yeni bölümüyle izleyicilerin karşısında olacak.

KADRODA HANGİ OYUNCULAR VAR?

Seksenlerin kadrosunda; Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Conka, Ayşe Tolga, Kemal Kuruçay, Tolunay Donat, Hakan Bulut, Betül Berk, Suzan Kardeş, Berat Yenilmez, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Necmi Yapıcı, Özlem Balcı, Hacı Ali Konuk, Onur Dilber, Faruk Sofuoğlu, Ali Fuat Pekzeren, Aşkın Şenol, Osman Büyükercan ve sürpriz isimler yer alıyor.