Ana sayfa Dizi Haberleri Seksenler dizisinde Nazlı – Ergun Plak aşkı maziden bir yara olarak kalacak!

Seksenler dizisinde Nazlı – Ergun Plak aşkı maziden bir yara olarak kalacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seksenler dizisinden haber var… Dizinin hazırlıklarına devam ediliyor. Dizi setinden oyuncularla yapılan röportajlar dizinin youtube kanalında yayınlandıi.Ekim ayının başlarında izleyicilerle TRT1 ekranında buluşması beklenen Seksenler dizisine kavuşmaya az kaldı.

Dizinin başrol oyuncularından Rasim Öztekin, bütün iyi unsurların bir araya gelmesinin sayesinde dizinin bu kadar çok talep görmesine sebep olduğunu belirtti. Öztekin, “Seksenler’i hem bizim kuşak seyrediyor, eski günleri anımsayarak, hem bizden önceki orta kuşak seyrediyor daha da ilginci genç bir kuşak seyircisi de var. Bugüne bakıp, o güne özeniyorlar” diye konuştu.

Dizinin bir diğer usta isimlerinden Özlem Türkad, izleyenlerin ekranda kendi annelerine benzer örnekler görmeleri oyuncunun da başarısını gösteriyor. Türkad, Nazlı’yı evlendirme konusunun üstünde uğraşacağını belirtti.

Nazlı karakterini canlandıran Yasemin Çonka da konuştu. Ergun Plak’ı canlandıran Serhat Keskin’in dizide yer almayacağını açıklaması hayranları üzmüştü. Nazlı ve Ergun aşkına ne olacağı merak ediliyor. Çonka, “Zaman her şeyin ilacı. Araya zaman girince, unutmak lazım. Nazlı’nın kalbine birisi girecektir ama o kalbinin bir köşesinde Ergun Plak’ı hatırlayacaktır” diye konuştu.

Yasemin Çonka da Serhat Kılıç’ın diziye dönmesini de arzı ettiğini belirtti.

Videodan eğlenceli anları izleyebilirsiniz.