Ana sayfa Sosyal Medya Seksenler dizisinin Ahmet’i Şoray Uzun, Rasim Öztekin’in vasiyetini yerine getirdi. Konuşmasıyla herkesi hüzünlendirdi!

Seksenler dizisinin Ahmet’i Şoray Uzun, Rasim Öztekin’in vasiyetini yerine getirdi. Konuşmasıyla herkesi hüzünlendirdi!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Usta tiyatrocu, sinema ve dizi oyuncusu Rasim Öztekin, geçtiğimiz yıl 8 Mart’ta hayata gözlerini yumdu. Ünlü oyuncu evinde geçirdiği kalp krizi sonucu acil olarak hastaneye kaldırılmış fakat tedavi olduğu hastanede yaşamını yitirmişti.

TRT1’de yayınlanan Seksenler isimli dizide uzun yıllardır aile babası, Fehmi karakterini canlandıran Rasim Öztekin adına ölümünün yıl dönümünde bir anma töreni düzenlendi. Törene usta oyuncusun ailesi, ekip arkadaşları ve sevenleri katıldı.

Seksenler dizisinin Ahmet’i Şoray Uzun, Rasim Öztekin’in vasiyetini yerine getirdi. Konuşmasıyla herkesi hüzünlendirdi! 7

Anma töreninde konuşan rol arkadaşı oyuncu Şoray Uzun, “Bir yıl olmuş bile, burada hep beraber yine toplanalı, biraz daha eksiğiz ama yine buradayız. Geçtiğimiz bir yıl içerisinde Rasim abiyi anmadığımız tek bir gün bile yok. Pelin onun biricik evladı, ben de 10 yıl oğlunu oynadım. Baba-oğul, abi-kardeş olduk.” diyerek zamanın ne kadar çabuk geçtiğini fakat usta oyuncuya olan özlemin dinmediğini dile getirdi.

Yaptığı konuşmayla Rasim Öztekin’in bir vasiyetini de yerine getiren Şoray Uzun, usta sanatçıyla arasında geçen diyaloğu anlatarak, “Bir sene önce Kavuk teslim töreninden önce nasıl devredileceğini konuşuyorduk. Kendisine, ‘Allah korusun, sen vefat edersen ne yapacağız?’ dedim. Bana, ‘Konuşmayı sen yaparsın.’ dedi. Şu an o vasiyetini yerine getiriyorum. Umarım, mutlusundur. Nurlar içinde yat, seni çok seviyoruz.” şeklinde konuştu.