Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Seksenler dizisinin Yıldız’ı Özlem Balcı, sevişme ve öpüşme sahneleri olunca projeyi reddetti!

Seksenler dizisinin Yıldız’ı Özlem Balcı, sevişme ve öpüşme sahneleri olunca projeyi reddetti!

tarafından ker_def

2007 yılından bu yana çeşitli yapımlarda rol alan Özlem Balcı, en çok da Seksenler isimli dizi projesindeki Yıldız karakteri ile dikkatleri çekmişti. Uzun süre bu projede rol alan oyuncuya üst üste teklifler geldiği ortaya çıktı.

Yaz aylarında yayınlanacak olan dizilerden teklifler alan Balcı, ayrıca Netflix için çekimlerine başlanacak bir film projesinden de teklif geldiğini belirtiyor. Oyuncu, Netflix için çekilecek filmde sevişme ve öpüşme sahneleri olduğu için teklifi reddetti. Oyuncu bu konuda şu açıklamada bulundu:

“Son bir ay içinde üç ayrı yapımdan yazlık dizi teklifi aldım bir tanesi Netflix de olacak bir proje idi. Ancak bu dijital medya tekliflerini reddettim, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Özlem Balcı kurallarımın arkasındayım.

Senaryoları okuduğumda koyduğum şartlar kabul edilmedi ben kamera karşısında film çekiyorum diye öpüşmem ve sevişmem! Ciddi bir meblağ teklif edilmesine rağmen reddettim.

O filmi benim babam abim izleyecek yarın öbür gün çocuğum olursa o izleyecek belki evleneceğim kişi hoşlanmayacak. Oyuncu arkadaşlarım beni linç edebilir profesyonel olmadığımı da söyleyebilirler. Bu benim tercihim herkes işine baksın.”