Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Seksenler’in Şahin’i Ceyhun Fersoy yeni bir projeye başladı

Seksenler’in Şahin’i Ceyhun Fersoy yeni bir projeye başladı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2012 yılından itibaren bu güne kadar Seksenler isimli projede izlediğimiz Ceyhun Fersoy, başarılı performansı ile dikkat çeken isimlerden birisi oldu. Oyuncu eşi Begüm Öner ile birlikte dizinin kadrosunda yer alıyor. Ünlü çiftin oyunculuk yolculukları da birbirlerine destek olarak ilerliyor.

Ceyhun Fersoy uzun süredir düşündüğü ama pandemi nedeniyle sürekli ertelediği yeni projesine başladı. Hafta için öğleden sonra Seksenler dizisi TRT1 ekranında yayınlanıyor ve ekip yoğun bir tempoda çalışıyor.

Ceyhun Fersoy da bu temponun içinde olmaktan memnun. Ancak aynı zamanda tiyatro oyunu yapma istediği de bulunan oyuncu, yeni projesine başladığını duyurdu.

Yeni tiyatro oyunu Baş Belası için sahneye çıkan Ceyhun Fersoy, 1,5 yıldır bu oyunun hayalini kurduğunu ama pandemi nedeniyle yeni başlayabildiklerini söyledi.

Ceyhun Fersoy, “Çok keyifli bir ekiple, çok keyifli bir tiyatro ile, güzel bir oyun oynuyoruz. İnşallah 3-4 sezon devam eder. Seyirci de çok keyifliydi” açıklamasını yaptı.