Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tiyatro camiası trafik kazasında ölen Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş için ağlıyor!

Tiyatro camiası trafik kazasında ölen Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş için ağlıyor!

tarafından ker_def

Amasya’da tiyatro oyuncularının içinde bulunduğu aracın bir TIR’a arkadan çarpması sonucunda yaşanan kazada 3 genç oyuncunun ölümü tiyatro camiasını ve Türkiye’yi yasa boğdu. 8 oyuncunun da yaralandığı kaza hem sosyal medyada hem de basında günün en önemli konularından birisi oldu.

Ceyhun Fersoy, Sergen Deveci ve Melis İşiten gibi tanınan oyuncuların da içinde bulunduğu ekip önemli bir kaza geçirdi. Bu kaza sonucunda da 3 oyuncu yaşamını yitirdi ve 8 oyuncu da yaralanarak hastanede tedaviye alındı.

Tiyatro camiası trafik kazasında ölen Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş için ağlıyor! 7

Amasya ile Çorum karayolu üzerinde, Merzifon ilçesine bağlı Çaybaşı Köyü yakınlarında yaşanan trafik kazası sonucunda
minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatlarını kaybetti. Tiyatro camiası da bu 3 genç ismin yaşamını yitirmesinin acısını yaşıyor.

Yaralanan sürücü ve minibüsteki Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek, ambulanslarla Merzifon ve Suluova’daki hastanelere kaldırıldı.

Sergen Deveci’nin durumunun biraz ağır olduğuna yönelik bilgiler geliyor.

Anadolu turnesine çıkan Baş Belası isimli tiyatro oyununun ekibi en son Çorum’da sahne alacak ve bu turu tamamlayacaktı.