Ana sayfa Dizi Haberleri Selanik 1920 Destanı dizisi geliyor… Kevin Costner ve Nurgül Yeşilçay başrolde!

Selanik 1920 Destanı dizisi geliyor… Kevin Costner ve Nurgül Yeşilçay başrolde!

tarafından zk zk
Kanal D, müthiş bir projenin hazırlığı içinde. Atatürk’ü Kevin Costner, Zübeyde Hanım’ı Nurgül Yeşilçay oynayacak. Diziyle ilgili gelişmeleri yazarımız Ece Er yazdı…
Televizyongazetesi/Analiz -ECE ER
Selanik 1920 Destanı Dizisi Aradığı Vahdettin Karakterini Buldu

Kanal D’nin muhteşem projesi için aranılan Vahdettin karakteri bulundu. Turgay Meydan ve Kıvanç Said Bilgin ortaklığında yapılan dizi adından sıklıkla söz ettirmeye başladı.

TM Production ve Y Production tarafından tasarlanan yapım Kanal D tarafından onaylandı. Vatanım Sensin dizisi yerine gelecek olan dizi Ekim-Kasım ayı gibi sezona merhaba diyecek. Ama biz hazırlanan fragmanı önümüzdeki günlerde Kanal D ekranlarında görmeye başlayacağız.

Selanik 1920 Destanı dizisi geliyor... Kevin Costner ve Nurgül Yeşilçay başrolde! 8

Titizlikle çalışılan dizi için Selanik ve İstanbul’da iki set kuruldu. Geçen yazımda bahsettiğim gibi bazı Kevin Costner’ın da oynadığı dizide Nurgül Yeşilçay, Şahin Duman da yer alacak. Kevin Costner Atatürk’ü ve Şahin Duman’ın İnönü’yü canlandıracağını bildirdim, Zübeyde Hanım’ı da Nurgül Yeşilçay’ın oynayacağı dizide Vahdettin karakteri de artık belirlendi.

Vahdettin karakteri için Mustafa Ataş ile anlaşmaya varıldı.

Selanik 1920 Destanı dizisi geliyor... Kevin Costner ve Nurgül Yeşilçay başrolde! 9

Mustafa Ataş: 1991 yılında Şanlı Urfa’da dünyaya geldi. Çocukluk yıllarını Şanlı Urfa köyünde geçiren oyuncu gençlik yıllarının başında Gaziantep’e yerleşti. Okuduğu okulun tiyatro oyunlarında oyunculuk deneyimi hazırlıklarına başladı ve pek çok oyunda görev aldı. Lise sonrası oyunculuk eğitimi için İran’a giden oyuncu, burada Asghar Fahradi ile çalıştı. Şuanda İstanbul Üniversitesinde okuyan oyuncu, İngilizce, Farsça ve Kürtçe biliyor.

17/4/2018 tarihinde çekim ekibine dahil olan oyuncu şuanda çekimler için sete çıkmış bulunmaktadır.
Türkiye’de çok merakla beklenilen dizinin yurtdışı başarısı beklenmektedir.

Hayatta beklentilerinizin karşılanması dileği ile…

[email protected]
twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

https://www.facebook.com/EceERFanClub