Ana sayfa Dizi Haberleri Selin Şekerci’den 3 yıl aradan sonra beklenen dizi kararı geldi!

Selin Şekerci’den 3 yıl aradan sonra beklenen dizi kararı geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Selin Şekerci hayranları, genç oyuncuyu televizyon ekranında yeniden bir dizide görme yönündeki arzularına kavuşuyor… 1988 yılında İzmir’de dünyaya gelen Selen Şekerci, 2006 yılındaki Sağır Oda dizisiyle setlere adım atmıştı. Kavak Yelleri dizisinde Feyza olarak dikkat çeken oyuncu, popülerliği ise Kaçak Gelinler dizisindeki Şebnem karakteri ile elde etti.

Acı Aşk, Çoban Yıldızı, Siyah Beyaz Aşk ve Kızım dizileri ile büyük dikkat çeken oyuncu, en son 2022 yılında Çatı Katı Aşk dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştı. Hayranlarının aslında 2019 yılından bu yana televizyon ekranında çok az gördükleri oyuncu, dijital dizi Yeşilçam’da da rol aldı. Oyuncu, Blu TV’de 2021 yılında yayınlanan Yeşilçam dizisinde Çağatay Ulusoy ve Afra Saraçoğlu ile birlikte başrolde yer almıştı.

Selin Şekerci hayranlarının uzun süredir bekledikleri yeni televizyon dizisi ortaya çıktı. Kanal D’nin hazırlıklarını titizlikle yürütülen Kraliçe isimli dizide kadroya son anda dahil olan isim Selin Şekerci oldu.

Çekimlerin başlaması beklenen projede Zeynep karakterini canlandırması için anlaşma yapılan Gonca Vuslateri’nin projeden ayrılmasının ardından diziye katılan Selin Şekerci, 3 yıl aradan sonra yeniden televizyon ekranında yer alacak.

Burcu Özberk’in canlandıracağı Deniz karakterinin ablası olan Zeynep’in dizide etkili bir noktada bulunması bekleniyor.

Zeynep ile Deniz karakterlerinin kardeşi Ali’ye ise Özgün Kahraman’ın canlandıracağı daha önceden ortaya çıkmıştı.

Selin Şekerci son dönemde yönetmen Çağan Irmak’ın projesi olan Sevda Mecburi İstikamet isimli sinema filmi ile gündemde yer almıştı.