Ana sayfa Dizi Haberleri Serhat Kılıç’ın dizi tercihleri son yıllarda büyük değişim gösterdi!

Serhat Kılıç’ın dizi tercihleri son yıllarda büyük değişim gösterdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serhat Kılıç hem dizilerde ve sinema filmlerinde başarılı performansları ile konuşulan bir isim hem de müzik performansı ile sahneye çıkma cesareti sergileyen bir oyuncu…

Serhat Kılıç, çok yönlü bir sanatçı olması bakımından gençlere de örnek oluyor. Hatırla Sevgili isimli 2006 ile 2008 yıllarında çok popüler olan dram dizisinde Kamil karakterini canlandıran oyuncu, o günlerden bu yana çok güçlü bir kariyer ortaya koydu.

Seksenler dizisinde Ergün rolüyle de unutulmaz performanslara imzasını atan Serhat Kılıç, 4 yıl boyunca bu karakter ile ekranlarda yer almıştı.

2017 yılından bu yana ise ünlü oyuncunun aksiyonu bol dizileri özellikle seçtiğini görmekteyiz. 2017 yılında Çember isimli dizide Adem karakteri ile aksiyon projelerine geçiş yapan Serhat Kılıç, unutulmaz rollerinden birisini ise Söz isimli dizide Çolak olarak sergiledi.

Ardından yine unutulmaz bir dizi olarak Maraşlı’da Necati karakteri ile izlediğimiz oyuncu, Kuruluş Osman dizisinde ise Mihael Kosses olarak yine aksiyonun göbeğinde yer aldı.

Serhat Kılıç'ın dizi tercihleri son yıllarda büyük değişim gösterdi! 7

2017 yılından 2023’e kadar aksiyon dolu, çekimleri bir hayli zorlayan projelerde gördüğümüz oyuncu, yeni dönemde de yine benzer bir projenin başrolünde yer alacak.

Fox TV’nin yakın zamanda başlaması beklenen Tetikçinin Oğlu isimli yeni projesinde Timuçin Esen ve Şevket Çoruh ile birlikte adını başrole yazdıran Serhat Kılıç’ın canlandıracağı karakter de büyük merak konusu oldu.

Esat olarak hikayede izleyeceğimiz Serhat Kılıç, son yıllarda birbiri ardına projelerde bambaşka rollerle izleyicilerin karşısına çıktı.

Bu rollerin büyük çoğunluğu da aksiyon odaklıydı ve fiziksel güç gerektiren bir çekim zorluğu vardı. Oyuncunun 2023 yılında da yine yoğun bir çekim programı ile sahaya çıkacak olan Tetikçinin Oğlu gibi etkili bir aksiyon dizisini tercih etmesi dikkatlerden kaçmadı.