Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Selin Şekerci, çok farklı bir proje ile herkesi şaşırtabilir!

Selin Şekerci, çok farklı bir proje ile herkesi şaşırtabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sevda Mecburi İstikamet isimli Çağan Irmak’ın hem yazdığı hem de yönettiği filmin başrol kadın oyuncusu Selin Şekerci oldu. Selçuk Yöntem, Kubilay Aka, Elif Ceren Balıkçı ve Günay Karacaoğlu’nun da başrolünde yer aldığı film, çok çarpıcı bir hikayeye sahip.

Çok acıklı bir öyküsü olan filmde Selin Şekerci, daha önce canlandırmadığı sorunları olan ve hayata çok farklı bir pencereden bakan bir karakteri canlandırıyor. Oyuncu, filmin çekimlerinin çok güzel geçtiğini ve 6 hafta boyunca huzurlu bir şekilde çalıştıklarını anlattı.

Çağan Irmak ile çalışmanın sistemli birisi olduğu için çok kolay ve güzel olduğunu anlatan Selin Şekerci, Sevda Mecburi İstikamet filminin de iyi bir çıkış yapmasını diledi.

Bir Yeşilçam aktörünün otizimli kızı ile yeniden tanışma ve yolculuk hikayesi olan film, Selin Şekerci için bambaşka bir deneyim anlamına geliyor.

Oyuncu, filmin yanı sıra kendisine gelen teklifleri de değerlendiriyor. Yeniden setlere dönmeyi hedefleyen Şekerci, yine farklı bir karakter ile izleyici karşısına çıkmak istiyor.

Oyuncu, “Daha değişik planlarım var. Daha hazırlıkla daha kendimi hissedeceğim bir şeyler var, inşallah planladığım gibi gider” diyerek yakında yeni bir proje müjdesi gelebileceğini söyledi.

3,5 yıldır televizyon kanallarına proje yapmadığını hatırlatan oyuncu, içine sinen işlerde olmayı arzu ettiğini söyledi.