Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir en verimli döneminde kendini sınırladı, bir kariyer hatası mı yaptı?

Demet Özdemir en verimli döneminde kendini sınırladı, bir kariyer hatası mı yaptı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, Erkenci Kuş dizisinden sonra dünyanın birçok ülkesinde hayranları tarafından özlemle beklenen isimlerden birisi oldu. Daha önce de Çilek Kokusu ve No 309 dizileri ile çok konuşulan oyuncu, dünya çapında büyük popülerliği ise Erkenci Kuş dizisine borçlu.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki dram performansının ardından Aşk Taktikleri isimli sinema filmiyle Netflix’te izleyicilerin karşısına çıkan oyuncu, yine önemli başarılar kazandı. Özellikle de yurt dışında Aşk Taktikleri’nin beğeni toplaması, Demet Özdemir’in kariyeri adına çok önemli çıkışlardan birisi oldu.

Dünyayla Benim Aramda isimli diziyle birlikte Disney Plus platformunda da yerini alan oyuncu, özel anlaşma yapan ünlü isimlerden birisi oldu. Disney gibi bir markaya çalışmak her oyuncu için büyük bir gurur kaynağı ve iyi para kazandırıyor ama bir de handikapı var.

Dijitalde sadece Disney Plus’a iş yapabilecek olan Demet Özdemir, Aşk Taktikleri ile Netflix’te elde ettiği büyük çıkışı, Disney Plus dizisiyle sağlayamadı.

Şimdi de Fox TV’de yayınlanacak olan Benim Adım Farah dizisinden gelen teklifi kabul eden oyuncu, aslında fazla bir seçenek sahibi de değil. Zira, Disney Plus ile yapılan anlaşma televizyonda sadece Fox TV’de yayınlanacak dizilerde rol alabilmeyi kapsıyor.

Yapımcılar, Fox TV dışındaki diğer televizyon kanalları için hazırladıkları projelerde Disney Plus ile özel anlaşma yapan oyunculara teklif götüremiyor. Bu durum da Demet Özdemir’in kariyerinde belki büyük etki yapabilecek projeleri kaçırması anlamına geliyor.

Benim Adım Farah dizisi merakla beklenen bir dizi ama Demet Özdemir, teklifi kabul etmeseydi ne yapacaktı? Zira sadece Fox TV işlerinde yer alabilir ve rol alabileceği çok fazla seçenek de olmayacaktır.

Oyuncu en verimli döneminde attığı imza ile kendini sınırlamakla kalmadı, hem televizyondaki birçok projeden teklif alamayacak ve Netflix gibi güçlü bir platformda da Aşk Taktikleri 2 filminden sonra yer alamayacak.

Demet Özdemir, Disney Plus ile özel anlaşması devam ettiği süreçte, yani en popüler olduğu dönemde aslında kendisini sınırlandırmış oldu.