Ana sayfa Sinema Sen Yaşamaya Bak çok eleştirildi ama başarıya doğru koşmaya devam ediyor!

Sen Yaşamaya Bak çok eleştirildi ama başarıya doğru koşmaya devam ediyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yaklaşık iki hafta önce yayınlanan Sen Yaşamaya Bak isimli film yayınlandığı günden bu yana eleştiri oklarının hedefi oldu. Başrollerini Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı film tüm eleştirilere inat başarıya doğru koşuyor.

Sen Yaşamaya Bak isimli film özellikle uzun zamandır setlerden uzan olan Aslı Enver hayranları tarafından coşkuyla karşılanmıştı. Yargı dizisinde canlandırdığı Ilgaz karakteriyle son zamanların en karizmatik oyuncularından biri haline gelen Kaan Urgancıoğlu da başrolde oyuncu filmin gelişi büyük heyecan yaratmıştı.

Sen Yaşamaya Bak filmi ekrana geldikten sonra birçok eleştiriye maruz kaldı. Ancak film Netflix’te büyük bir başarıya imza atıyor. Acıklı bir hikayeyi eğlenceli bir dille anlatan film, geçen hafta 10.810.000 saat izlenerek Netflix’in Dili İngilizce Olmayan Filmler listesinde üçüncü oldu.

Sen Yaşamaya Bak çok eleştirildi ama başarıya doğru koşmaya devam ediyor! 7

Filmde Aslı Enver, amansız bir hastalık yüzünden ömrünün son zamanlarını yaşadığını öğrenen Melisa isimli bir bekar anneyi canlandırıyor. Melisa ömrünün son günlerinde öldükten sonra oğlunu emanet edeceği güvenilir bir anne ararken karşısına Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı Fırat çıkıyor. Melisa, oğluna yeni bir anne ararken fırtınalı bir aşk yaşamaya aynı zamanda da oğlunu sevdiği adama alıştırmaya çalışıyor.

Eleştiri yağmuruna tutulan Sen Yaşamaya Bak filminin hikayesi birçok izleyici tarafından çok klişe bulmuştu. Bunun yanı sıra filmin hikayesinde mantık hataları bulanlar da vardı. Senaryoyu güçsüz, zayıf, yetersiz bulduklarını söyleyenlerle birlikte, duygu geçişi sağlamakta zorlandıklarını belirten yorumlar da dikkat çekiyordu. Ancak pek çok izleyici, başrol oyuncularının uyumu ve enerjisini çok beğendiğini dile getirmişti.

Yönetmenliğini, Müslüm filmiyle büyük beğeni toplayan Hakan Ketche’nin oturduğu filmin senaryosu Hakan Bonoma’ya ait. Filmde ayrıca Mert Ege Ak, Egi Şenler ve Birce İrem rol alıyor.