Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Anlat Karadeniz 50. bölüm 2. fragmanında Asiye’yi şoke eden haber! Mustafa kayboldu!

Sen Anlat Karadeniz 50. bölüm 2. fragmanında Asiye’yi şoke eden haber! Mustafa kayboldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisi2. sezonunda yine başarılı bir iş çıkardı. Mayıs ayı itibariyle atv’nin dizisinin de sezon finali yapması bekleniyor. Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman’ın başrollerinde yer aldığı dizide Vedat’ın ayrılmasından sonra yaşanan boşluk doldurulmaya çalışılıyor. Bu yüzden de diziye Hazan ve Genco karakterleri dahil edilmişti.

1 Mayıs Çarşamba günü dizinin 50. bölümü ekranda olacak. Yeni bölümden 2. fragman yayınlandı. Mustafa Karadeniz’e açılıyor ve Tahir’e ‘hakkını helal et’ diyor. Ancak Mustafa’nın düşündüğü başına gelecek. Kum çıkarmaki için açılan Mustafa ortalıkta yok. Sahil güvenlik araıştırmalara başlıyor. Asiye sahile koşup Karadeniz’e umutsuzca bakıyor. Mustafa’ya ne olacağı merakla bekleniyor.

Dizinin takipçileri Mustafa’nın ölmesini istemiyor. Genco’nun Vedat’tan daha kötü birisi çıkma ihtimali var. İzleyiciler ise “Sakın ölme Mustafa, yoksa tamamen diziye yazık ederler” notu sosyal medyada dikkat çekiyor.