Ana sayfa Dizi Haberleri Sinan Tuzcu, Sen Anlat Karadeniz dizisine duygusal sözlerle veda etti!

Sinan Tuzcu, Sen Anlat Karadeniz dizisine duygusal sözlerle veda etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisi 53. bölümüyle birlikte final yapacak. Dizinin 52. bölümünü 22 Mayıs Çarşamba yani bu akşam izleyeceğiz. Sezon finali ise 29 Mayıs Çarşamba akşamı ekrana gelecek.

Dizide sezon finalinin çekimleri tamamlandı ve oyuncular olsun, tüm teknik ekip olsun birbirlerinden ayrılmanın üzüntüsünü yaşadı. Bu isimlerden birisi de dizide Mustafa karakterine hayat veren Sinan Tuzcu oldu. Instagram hesabından veda paylaşımı yapan Sinan Tuzcu, arkadaşlarını hem onore etti hem de tek tek isimlerini anarak onlarla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yaz arası veren diziye 54. bölümle birlikte devam edeceklerinin altını çizen Sinan Tuzcu, “Ayağınıza taş, yüreğinize dert değmesin. 54’de görüşürüz” diyerek sete veda etti.

İşte Sinan Tuzcu’nun instagram hesabından yaptığı veda paylaşımı:

53. Bölüm ile sezon Finali yaptık. Dile kolay 10 ay,! Sette omuz omuza, aileden daha çok gördüğümüz, alın teri döken, kamera önü ve arkası set emekçisi abilerime, ablalarıma, kardeşlerime; evini, odasını, kalbini bize açan göz nuru seyircilerimize; Canımın içi yüreği güzel partnerim Öykü’ye; setin neşesi, şen kahkahaların pireeemsesi İrem’e; öz kardeşimden öte tutmadığım, “kaleli boys” Tuna boylum Ulaş, Porçini mantarı Cem ve hamsi boylum Alaman Furkan’a; başımızın tacı Nurşim’e; tontonum Sait’e; Adanalım Erdal’a; kelepçeli yaşama sette adım atan canım Temmuz’a; güzel gözlü kızım Dila’ya; küçük “adam” Demir’e; velhasılı tüm oyuncu kadrosuna (kadro geniş yerim dar :)); canhıraş bizimle çalışıp didinen yardımcı oyuncu arkadaşlarımıza; bana katlandıkları için minnettarım(…)Yusuf Ömer Sınav’a tükenmeyen enerjisi ve sabrı için; abim, yönetmenim, Veli Çelik’e hayatıma dokunduğu, bir kere daha bana yine sabırla öğrettikleri, öğretecekleri için (…) binlerce kere teşekkür ederim. Ayağınıza taş, yüreğinize dert değmesin ? 54 de görüşürüz … paaaaydossssss …. ☀️

Sinan Tuzcu, Sen Anlat Karadeniz dizisine duygusal sözlerle veda etti! 7