Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz dizisi su alıyor, Osman Sınav SOS çığlıklarını duymuyor!

Sen Anlat Karadeniz dizisi su alıyor, Osman Sınav SOS çığlıklarını duymuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Sen Anlat Karadeniz dizisinin izleyicilerinin senaryo noktasında ciddi eleştirileri devam ediyor. 3. sezonuna başlayan dizi geçtiğimiz 2 sezonun en başarılı yapımlarından birisiydi. Reytingleriyle de herkesi şaşırtan oranlara çıkmıştı.

Ancak 3. sezon başlangıcı beklendiği gibi olmadı. Geçtiğimiz haftanın ardından bu hafta da Sen Anlat Karadeniz Afili Aşk’ın gerisinde kaldı. Dizinin totalde 2. sırada ve ABC 3.sırada olması hala güçlü olduğunu ve izleyicilerin de hala diziden vazgeçmediğini sergiliyor.

Ancak AB grubundaki durum adeta SOS veriyor… Dizinin eğitim seviyesi yüksek kitleler tarafından artık vazgeçilme noktasına geldiğini gösteren reytingler sıkıntı verici…

İşte 11 Eylül 2019 reyting tablosu:

Sen Anlat Karadeniz dizisi su alıyor, Osman Sınav SOS çığlıklarını duymuyor! 8

AB grubunda dizinin 55.bölümü 10.sırada yer alabildi. Dizi bu grupta Müge Anlı ile Tatlı Sert, MasterChef Türkiye yarışmalarına geçildi.

Sen Anlat Karadeniz’in eğitim seviyesi yüksek izleyicilerden tepki aldığını zaten sosyal medyadaki yorumlarda görebilirsiniz. Diziye ve senaryoya yönelik ciddiye alınması gereken eleştiriler bulunuyor.

Dizinin 3. sezona başladığı 4 Eylül 2019 tarihli reyting sonuçlarında Sen Anlat Karadeniz AB grubunda 6. sırada yer almıştı. 1 hafta arayla 4 basamak düşmesi pek de hayırlı bir gelişme değil.

İşte 4 Eylül 2019 reyting tablosu:

Sen Anlat Karadeniz dizisi su alıyor, Osman Sınav SOS çığlıklarını duymuyor! 9

Ancak dizinin yapımcısı Osman Sınav, uzun yılları aşkın tecrübesine rağmen sosyal medyadaki bu eleştirileri göz ardı etmekte… Dizinin bu senaryo ile uzun süre devam edemeyeceğini haykıran SAK hayranları ise isyanlarını her fırsatta sergiliyor.

Dizinin AB grubunda 10. sıraya kadar inmiş olması noktasında atv’nin ve yapımcı Osman Sınav’ın ne yapacağı de merakla beklenmekte.