Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz dizisinde bebek sevinci yaşanırken, bir cinayet de gelmek üzere!

Sen Anlat Karadeniz dizisinde bebek sevinci yaşanırken, bir cinayet de gelmek üzere!

tarafından ker_def
Atv’de ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz dizisinin 38. bölüm tanıtımı yayınlandı.
Televizyongazetesi/Detay

30 Ocak Çarşamba akşamı ekrana gelecek yeni bölümde Asiye, cezaevinde doğum yapacak. Diğer kadınların yardımıyla bebeğini dünyaya getiren Asiye, zor şartlarda oğlunu kucağına alıyor.

Bu arada kadınlar, tutuksuz yargılanmak üzere cezaevinden çıkıyorlar. Tahir’in Nefes’e bir sürprizi var. Tahir, artık annesiyle aynı evde kalamayacaklarını anlayınca yeni bir ev tutmaya karar veriyor.

Sen Anlat Karadeniz dizisinde bebek sevinci yaşanırken, bir cinayet de gelmek üzere! 7

Bu durumu Nefes büyük bir sevinçle karşılarken, Vedat’ın da hain planlar peşinde olduğu görülüyor.

Babasının Fikret olduğunu öğrendikten sonra sinir krizi geçiren Vedat, yeni bölümde Fikret’in boğazına bıçak dayayıp öldürmeye kalkışacak.

Oğlu olduğunu bildiği halde, yıllarca babası sandığı kişiden şiddet gören Vedat, Fikret’in babası olduğunu öğrendikten sonra büyük bir kinle doluyor.

Kendi oğlunu başkasına bırakmayacağını söyleyerek Fikret’i gözünü kırpmadan öldürmeye hazır. Vedat başarılı olacak mı yeni bölümde göreceğiz.

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Öykü Gürman’ın oynadıkları dizi, heyecanlı bir bölümle geliyor.

İşte 38. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Nefes’i hapse gönderen Vedat, Yiğit’i kaçırır. Tahir, Yiğit’i kurtarmak için harekete geçerken Saniye ölümle burun burunadır. Herkes Vedat’ı ararken Vedat Fikret’in elindedir. Vedat’la hesaplaşma günü gelen Fikret, Vedat’a hayatını değiştirecek bir gerçeği açıklar. Fikret’in sırrı ne?

Kadınlar hapis hayatına alışmaya çalışırken arkalarında onlara destek olan kocaman bir aile var. Sevdiklerine kavuşma ümidine tutunan kadınlar bu sınavı da geçmeye kararlılar.