Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz dizisinde işler tersine döndü! Nefes, tutuklanıyor!

Sen Anlat Karadeniz dizisinde işler tersine döndü! Nefes, tutuklanıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’de Vedat’ın oynadığı büyük oyunla ipten kurtulması ve Berrak’ın ipin ucunda asılı kalması, izleyenleri şoke etti.

Dün akşam yayınlanan 35. bölüm sonunda yaşanan gelişmelerden sonra 36. bölüm tanıtımında, Tahir’in yetiştiği ve Mercan’ı durdurduğu görüldü.

İpin ucunda Vedat’ın olduğunu sanan Mercan, onu asmaya çalışırken, daha önceden Berrak’ı kandırıp kendisini çözdürdüğü ve Berrak’ı bayıltıp oynadığı oyunla onu o sandalyeye oturttuğu görüldü.

Bu dehşet dolu sahnelerden sonra Berrak ölüm kalım arasındayken Tahir, olay yerine geldi.

Sen Anlat Karadeniz dizisinde işler tersine döndü! Nefes, tutuklanıyor! 7

Nazar ve Nefes de yayla evine gelmişti. Tahir, eve girdiğinde gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Ancak Berrak’ın asılıp asılmadığı görülmedi. Berrak’ı indirdiği anlaşılan Tahir, onu uyandırmaya çalışıyordu. Berrak öldü mü yoksa bayıldı mı yeni bölümde göreceğiz.

Fakat tüm bu yaşananlar, Vedat’a hiç bir zarar vermediği gibi eline büyük bir koz geçmiş oldu. Yeni bölüm tanıtımında Vedat’ın duruma hala kahkahalarla güldüğü ve elindeki bir flashdisk dikkat çekti.

Tanıtımın son sahnesinde ise Nefes’in ellerine polisin kelepçe taktığı görüldü. Tahir, nasıl bir oyun daha oynadı ya da elinde nasıl bir koz var henüz bilemiyoruz ancak Nefes’in tutuklanmasına neden olan durumu yeni bölümde izleyeceğiz.

İşte Vedat’ın kızları oyuna getirdiği sahne:

İşte 36. bölüm tanıtımı: