Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz dizisindeki ayrılığı farkettiniz mi? Sessiz sedasız gittiği yeni dizide ortaya çıktı!

Sen Anlat Karadeniz dizisindeki ayrılığı farkettiniz mi? Sessiz sedasız gittiği yeni dizide ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – atv ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Ulaş Tuna Astepe ile İrem Helvacıoğlu’nun oynadıkları Sen Anlat Karadeniz dizisi, 54. bölümüyle bu hafta yeni sezona başladı.

Dizinin müdavimleri 1. sezon sonunda geçtiğimiz yaz adeta bir deprem yaşandığına şahit olmuşu!

Kamera arkasında Osman Sınav ile anlaşamadıkları sonradan öğrenilen dizinin senaristleri Ayşe Ferda Yılmaz ve Nehir Erdem’in ayrılması ve yönetmen Emre Kabakuşak’ın da ayrılışı, dizinin takipçilerini çok etkilemişti.

Sosyal medyada, bu ayrılığın dizinin kaderiyle oynamak olduğu şeklinde pek çok mesajlar yazan izleyiciler, bu duruma isyan etmişti.

2. sezonda dizinin senaryosunu Erkan Birgören yazmaya başlamış ve yönetmen koltuğuna da Veli Çelik oturmuştu.

Sen Anlat Karadeniz dizisindeki ayrılığı farkettiniz mi? Sessiz sedasız gittiği yeni dizide ortaya çıktı! 7

Yaşanan bu gelişmelerin ardından eleştiriler bitmek bilmedi. Kimi izleyiciler zaman içinde duruma alışsa da pek çok izleyici dizinin eski havasının kalmadığı görüşünü savundular.

Tüm bu tartışmaların ortasında 3. sezona vize alan dizinin yaz sezonunda bir ayrılık daha yaşandığı ortaya çıktı!

Çarşamba akşamı ekrana gelen 54. bölüm öncesinde jeneriği izleyenlerden bir kısmı durumu farketmiş olabilir ama gözlerden kaçan ayrıntı, Kanal D’nin yeni diziyle ilgili bir haberle birlikte ortaya çıktı!

Kanal D’de hazırlıkları süren Yan Kalbim Yan dizisinin yönetmeninin değiştiği haberiyle birlikte, Sen Anlat Karadeniz dizisindeki değişiklik de ortaya çıkmış oldu!

Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından Yan Kalbim Yan dizisinin yönetmenliğine Şenol Sönmez yerine Veli Çelik’in getirildiğini belirtti.

Bu haber üzerine Veli Çelik’in Sen Anlat Karadeniz dizisinden ayrıldığı da öğrenilmiş oldu.

Dikkatlerden kaçan ayrıntıda Sen Anlat Karadeniz’in yeni sezonunda yönetmenliği Murat Onbul’un üstlendiği görülmekte.