Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz ile patlama yapan Mehmet Ali Nuroğlu, kendine yakışan bir dizi buldu!

Sen Anlat Karadeniz ile patlama yapan Mehmet Ali Nuroğlu, kendine yakışan bir dizi buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Mehmet Ali Nuroğlu, 2003 yılından bu yana oyuncu olarak sektörde yer alıyor. Hem dizi film hem de sinemada birçok işte yer alan oyuncu, akıllarda Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Vedat Sayar karakteri ile yer alıyor.

Çemberimde Gül Oya isimli dizideki Mehmet karakteri ile gönülleri kazanan oyuncu, 2004 yılında çekilen bu önemli diziden sonra uzun süre sinema filmlerinde yer almayı tercih etti.

Ömre Bedel, Uçurum, Güzel Köylü ve Yüzyıllık Mühür isimli dizilerden sonra ise Mehmet Ali Nuroğlu’nu Sen Anlat Karadeniz’in Vedat’ı olarak izledik. 2018-2019 sezonunda 44 bölüm dizide yer alan ve hikayeye erken veda eden oyuncu, o kadar başarılı bir iş ortaya çıkardı ki, yankısı da büyük oldu.

Sen Anlat Karadeniz ile patlama yapan Mehmet Ali Nuroğlu, kendine yakışan bir dizi buldu! 7

Vedat, İrem Helvacıoğlu’nun canlandırdığı Nefes karakterine sergilediği şiddet ile hem sosyal medyada dehşete yol açtı hem de dizideki bu sahneler Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne şikayet konusu olarak iletildi. Radyo Televizyon Üst Kurulu’nun da ceza verdiği ve şiddetin azaltılmasına neden olan bu süreçte Mehmet Ali Nuroğlu hep ön plandaydı.

Bu başarılı oyunculuk performansını en son Star TV’de yayınlanan Güvercin dizisinde de sergileyen oyuncu, 1,5 yıllık aranın ardından yeniden dizi setlerine dönme kararı aldı.

Konya’da çekimleri yapılan ve çok etkili bir oyuncu kadrosunu bir araya getiren Mevlana dizisinde rol alacağı ortaya çıkan Mehmet Ali Nuroğlu, Şem-i Tebrizi karakterini canlandıracak.

Hz.Mevlana’nın hayatının anlatıldığı dizide; Bülent İnal, Kaan Yıldırım, Ushan Çakır, Ahu Türkpençe gibi etkili isimler bulunuyor. TRT Dijital için çekimleri süren ve 10 bölümü de tamamlanan dizide 3 ay daha çekimler devam edecek.

Mehmet Ali Nuroğlu da 13. yüzyıl ortamının oluşturulduğu, Konya’daki görkemli stüdyoda arkadaşları ile birlikte yaz başına kadar çekimlerde yer alacak.