Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz ve Sefirin Kızı’nın yönetmeninden yeni bir dizi geliyor!

Sen Anlat Karadeniz ve Sefirin Kızı’nın yönetmeninden yeni bir dizi geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Anlat Karadeniz ve Sefirin Kızı, her ikisi de yayınlandığı dönem büyük ilgi gören iki dizi. Dizilerin başarısında oyuncular kadar yönetmenlerin de büyük payı var. İşte yayınlandıklarında son derece başarılı olan bu iki dizinin yönetmeni Emre Kabakuşak’tan yeni bir dizi geliyor.

1982 doğumlu yönetmen bugüne kadar Sefirin Kızı, Beyrutlu Gelin, Güllerin Savaşı, Böyle Bitmesin, Sakarya-Fırat, Hatırla Sevgili gibi dizilerde görev aldı. 2018 yılında 45. Pantene Altın kelebek Ödüllerinde Sen Anlat Karadeniz dizisi ile En İyi Yönetmen ödülüne layık görüldü.

Sefirin Kızı, Sen Anlat Karadeniz ve Güllerin Savaşı en başarılı iki projesi oldu. Halen, başrollerinde Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın olduğu ve Netflix için çekilen Aşk Taktikleri dizisi tamamlamakla meşgul olan Kabakuşak şimdi yepyeni bir diziyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Hem de arkasında çok güçlü bir yapım şirketiyle.

Sen Anlat Karadeniz ve Sefirin Kızı'nın yönetmeninden yeni bir dizi geliyor! 7

Emre Kabakuşak, bugüne kadar Kardeşlerim ve Sefirin Kızı dizilerine imzasını atan, hayata geçirdiği her projeyle başarı yakalayan NGM Medya’yla birlikte yeni bir dizi projesine başlıyor. Yeni dizi projesinin adı Kaderimin Oyunu.

Dizi Star TV için çekilecek. Gelen bilgilere göre yeni dizinin çekimlerine eylül ayının sonlarında başlanacak. Çekimler İstanbul’da gerçekleşecek. Dizinin oyuncuları ve hikayesiyle ilgili henüz bir bilgi yok. Ancak oyuncu kadrosu için çalışmaların sürdüğü belirtiliyor.