Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’de çaresizlik dolu bir bölüm izleyiciyi bekliyor!

Sen Anlat Karadeniz’de çaresizlik dolu bir bölüm izleyiciyi bekliyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’de yarın akşamı 33. bölümü yayınlanacak olan Sen Anlat Karadeniz dizisinde dramatik sahneler yaşanacak!

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu’nun oynadıkları dizinin yeni bölümünde, Nefes, tekneyle denize açılıp Tahir’i aramaya başlıyor.

Tahir, fırtınadan sağ kurtuluyor ancak teknesi ulaşılması zor bir yerde karaya oturuyor.

Tahir’in hayatından endişe edilirken oturup bekleyemeyen Nefes’in de hayatının tehlikede olduğu 33. bölüm 2. tanıtımında ortaya çıkıyor.

Tanıtımda, Nefes’in tekneyle denize açıldığı ve çaresiz bir şekilde Tahir’i aradığı görülürken, Tahir de mahsur kaldığı yerde birilerinin onu bulmasını bekliyor.

İlginç bir tesadüf, bu yerde Tahir ve Nefes’i bekliyor olacak.

Nefes, boğulmak üzereyken Tahir tarafından kurtarılıyor ve suni teneffüsle yeniden hayata dönüyor.

Nefes’in Tahir’i ararken başına ne geldiği merak konusuyken, ikilinin o yerden kurtulacağı sahneler de heyecanla bekleniyor.

Sen Anlat Karadeniz'de çaresizlik dolu bir bölüm izleyiciyi bekliyor! 7

Tanıtımda bu sahnelerin üstünde Fikret’in sesi duyuluyor ve Fikret şunları söylüyor: “Rollerin sürekli değiştiği bir dünya bu, kimin kime iyi geldiği, kimin kurtaran, kimin kurtarılan olduğu sürekli değişir.”

Nefes Tahir’i ararken, Tahir Nefes’i buluyor. Birbirlerinin hayatını defalarca kez kurtaran iki aşık yeniden kaderin sürüklediği o yerde buluşuyorlar.

Tahir kayıpken Vedat’ın da boş durmayacağı görülüyor. Nefes, kaldığı Osman Hoca’nın evindeyken Vedat’ın içeriden sesi geliyor ve “Hoşgeldin karıcım” sözleri duyuluyor. Vedat’ın orada ne işi var? Tahir’in öldüğünü düşünüp Nefes’i almak için mi geldi?

Bu arada Tahir’in kaybolmasından sonra Yiğit de üzüntüden hasta olup yatağa düşecek.

33. bölüm heyecanlı ve aksiyon dozu yüksek bir bölümle ekrana gelecek.

İşte 33. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Fatih’in vurulması Saniye için bardağı taşıran son damla olur. Saniye tarafından evden kovulan Nefes duyduklarını sineye çekecek mi? Yoksa Nefes için gördüğü güzel düşten uyanma zamanı mı geldi?

Vedat’ın Nazar’a yaptıklarını öğrenen Cemil hesap soruyor. Eline silahı alıp Vedat’ın karşısına çıkan Cemil, Vedat’ı öldürmeye kararlıdır.

Nefes tarafından terk edilen Tahir ise, kendini Karadeniz’in insafına bırakır…