Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’den sonra Osman Sınav’a Gel Dese Aşk şoku!

Sen Anlat Karadeniz’den sonra Osman Sınav’a Gel Dese Aşk şoku!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında karantina sürecinden hemen önce başlayan Gel Dese Aşk dizisi, Osman Sınav’ın uzun yıllar önce yazdığı bir hikaye üzerinden ilerledi ve 2 yıllık bir çalışmadan sonra hayata geçirildi.

Sen Anlat Karadeniz dizisi devam ederken Gel Dese Aşk’ın çalışmalarına başlayan Osman Sınav, dizi izleyicileri fena halde kızdıran bir konuyu daha ortaya koymuştu. Sen Anlat Karadeniz dizisinde, izleyicilerin taleplerini görmezden geldiği için eleştirilere hedef olan ünlü yönetmen, Gel Dese Aşk dizisinin hikayesi nedeniyle de büyük tepki gördü.

40’lı yaşlardaki evli ve çocuğu olan bir erkeğin, kızından biraz büyük bir genç kadın ile aşk yaşaması üzerine yoğunlaşan dizinin aldatmayı normalleştirdiği yönünde büyük eleştiriler yapıldı. Dizi sosyal medyada yerden yere vurulurken, ekranda ise izleyicilerin beğenisini kazanmaya başlamıştı.

Ancak karantina süreci nedeniyle çekimleri durdurulan ve yeni sezonda devam edeceği düşünülen Gel Dese Aşk için final kararı alındığı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, atv diziyi yayından kaldırdı.

Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu ve İlayda Çevik’in başrollerinde yer aldığı dizinin, 15 Temmuz’da sete çıkması bile planlanmıştı. Ancak son gelen haberlere göre ilk 5 bölümü yayınlanan dizi için final kararı alındı.