Ana sayfa Sinema Sen Anlat Karadeniz’in Mercan’ı Belfu Benian hayatının rolünü kaptı!

Sen Anlat Karadeniz’in Mercan’ı Belfu Benian hayatının rolünü kaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İyi bir projede yer almak her genç oyuncuya nasip olmaz… Belfu Benian, Sen Anlat Karadeniz dizisiyle başladığı oyunculuk kariyerinde ikinci kez büyük bir fırsat elde etti.

Büyük beğeni ile izlenen Sen Anlat Karadeniz isimli dizide Mercan karakterini canlandıran Belfu Benian, kısa sürede öne çıkmış ve büyük dikkat çekmişti. Hem oyunculuk yeteneği hem de güzelliği ile konuşulan oyuncu, Sen Anlat Karadeniz gibi bir proje ile kariyerine başladığı için de oldukça şanslıydı.

1Şubat 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Belfu Benian, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden 2016 yılında mezun oldu. Ankara ve Trabzon’da çeşitli tiyatro oyunları ile deneyim kazanan Benian, Sen Anlat Karadeniz dizisiyle ismini duyurmayı başardı.

İlk dizisinden sonra yeni proje bekleyen genç oyuncuya adeta piyango vurdu. Belfu Benian, Yolun Açık Olsun filminin kadrosuna katıldı. Engin Akyürek’in filmdeki karakterinin eşi olarak yerini alan Belfu Benian, ünlü aktör ile partner olarak hayatının önemli şanslarından birisini daha elde etti.

Sen Anlat Karadeniz'in Mercan'ı Belfu Benian hayatının rolünü kaptı! 7

Duygu karakterini canlandıracak olan Belfu Benian, sette de yerini aldı. Önceki gün filmin çekimlerine başlandı. Tolga Sarıtaş’ın da başrolünde yer aldığı film heyecanla bekleniyor.

Özellikle de ödüllü yönetmen Mehmet Ada Öztekin’in projesi olması filmin daha da öne çıkmasına neden oldu.Netflix’te yayınlanacak olan filmin dünyanın birçok ülkesinde gösterileceği gerçeği de önemli bir detay.

Belfu Benian, bir anda Netflix filmiyle ismini öne çıkartma konusunda önemli bir fırsatın sahibi oldu.