Ana sayfa Dizi Haberleri Tahir karakterinden sonra, Ulaş Tuna Astepe hayatınızın ortasına Barış Güvener ismiyle girecek!

Tahir karakterinden sonra, Ulaş Tuna Astepe hayatınızın ortasına Barış Güvener ismiyle girecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisinde Tahir karakterini kim unutabilir ki… Ulaş Tuna Astepe’nin muhteşem bir performans ortaya koyduğu Tahir, Karadeniz’in hırçın coğrafyasından çıkan ve izleyicileri kendisine çeken birisiydi. Sen Anlat Karadeniz dizisi de çok başarılı bir dizi olarak akıllarda kaldı. Ulaş Tuna Astepe ile İrem Helvacıoğlu ikilisi de bu dizi sayesinde büyük popülerlik elde etti.

Sen Anlat Karadeniz dizisi dünyanın birçok ülkesinde yayınlandığı için de her iki oyuncu da bundan çok önemli kazanımlar elde etti. Ulaş Tuna Astepe, geçen sezon Barbaroslar dizisinde yine etkili bir roldeydi. Şimdi ise yeni rolü için yoğun bir çalışma içine girdi.

Hayat Bugün isimli doktor dizisinde Barış Güvener karakteri yakında izleyicileri çok fazla etkileyecek. “Sizin için ne yapabilirim?” diyen bir doktor karakterini ekranda kim görmek istemez ki…

Barış Güvener ismi ile Ulaş Tuna Astepe çok yakında hayat kurtarmaya kendilerini adayan doktorların ne kadar önemli bir görev üstlendiklerinin de toplum tarafından daha iyi anlaşılmasına yardımcı olacaktır.

Tahir karakterinden sonra, Ulaş Tuna Astepe hayatınızın ortasına Barış Güvener ismiyle girecek! 8

Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Hande Doğandemir, Mert Denizmen ve Şerif Erol gibi çok önemli oyuncuların da bir araya geldiği Hayat Bugün isimli dizinin çekimleri devam ediyor.

Henüz ne zaman yayınlanacağı bilinmese de çok kısa bir süre içinde Hayat Bugün dizisi hayatımızın tam ortasına girme hedefini taşıyor. Sağlık konusunun gündemde olduğu, sağlıkçıların şiddete uğradığı ve doktorların yeterince değer görmediği bir toplumsal ortamda Hayat Bugün dizisinden verilecek mesajlar çok önemli hale gelecek.

Tahir karakterinden sonra, Ulaş Tuna Astepe hayatınızın ortasına Barış Güvener ismiyle girecek! 9

Ulaş Tuna Astepe de yakında yeni rolüyle dizi dünyasında çok özel bir yere oturacak. “Sizin için ne yapabilirim?” diyen Barış Güvener karakteri ile New Amsterdam dizisinin Türk uyarlaması milyonları etkileme potansiyelini taşıyor.

David Schulner’in hem yaratıcılığını hem de yapımcılığını üstlendiği ‘New Amsterdam’ın ilk uyarlaması olan ‘Hayat Bugün’ün yönetmen koltuğunda Çiğdem Bozali otururken, uyarlama senaryo Ayça Üzüm ve Cansu Çoban tarafından kaleme alınıyor.