Ana sayfa Sosyal Medya Sen Anlat Karadeniz’in Mustafa’sı Sinan Tuzcu, yeni sezonda Fox TV dizisini seçti!

Sen Anlat Karadeniz’in Mustafa’sı Sinan Tuzcu, yeni sezonda Fox TV dizisini seçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisi bir efsane iş olarak başlamış, ikinci sezonunda düşüş yaşamış ve üçüncü sezonun başında da ekrana düşük reytingler nedeniyle veda etmişti. Dizide Mustafa Kaleli karakterine hayat veren Sinan Tuzcu ise, geniş kitleler tarafından büyük beğeni toplamıştı.

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 13 Kasım 2019 tarihindeki finalinin ardından 1 yıl geride kaldı. Bu süreçte bir projede göremediğimiz ünlü oyuncu Sinan Tuzcu, yeni dizisini sosyal medyadan duyurdu. Oyuncu, kendisine gelen projeler arasında Fox TV dizsinde karar kıldı.

Çekimlerine İzmir’de devam edilmekte olan Son Yaz dizisi, yakında izleyicilerle Fox TV ekranında buluşacak. Henüz dizinin fragmanı yayınlanmadı. Ancak geniş bir kadro büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdürüyor.

Mustafa Kaleli karakterinin ardından Sinan Tuzcu’nun Son Yaz dizisinde nasıl bir rolde yer alacağı merakla bekleniyor. Ancak oyuncudaki değişim de hemen dikkat çekmekte.

Mustafa Kaleli karakteri kısa saçlıydı. Ancak setten paylaşım yapan ve diziye dahil olduğunu gösteren Sinan Tuzcu’nun imajı farklı. Uzun saçlarıyla hemen dikkat çeken oyuncu, sakal ve bıyıklar konusunda da bir önceki karakterden ayrışacağını gösteriyor.

İşte Sinen Tuzcu’nun Son Yaz dizisinin setinden yaptığı paylaşım:

☀️ … uzuuuun bir aradan sonra yeniden başlamak … ???? #sonyaz @o3medya @foxturkiye @sonyazfox_

Sen Anlat Karadeniz'in Mustafa'sı Sinan Tuzcu, yeni sezonda Fox TV dizisini seçti! 7