Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in Tahir’i Ulaş Tuna Astepe, iddialı bir dönem dizisiyle dönüyor!

Sen Anlat Karadeniz’in Tahir’i Ulaş Tuna Astepe, iddialı bir dönem dizisiyle dönüyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranda 3 sezon Karadeniz fırtınası estiren Sen Anlat Karadeniz isimli dizide Tahir karakterini oynayan Ulaş Tuna Astepe, dizi final yaptığından beri ortalarda yoktu. Birlikte başrolü paylaştığı İrem Helvacıoğlu, çoktan yeni dizisinin çalışmalarına başladı ama Astepe’nin dönüşü de biraz geç ama hızlı olacak!

Helvacıoğlu, Star Tv’de yayınlanacak olan ve başrolünü Özcan Deniz ile paylaştığı Seni Çok Bekledim dizisiyle dönmeye hazırlanıyor. Bu kez Nefes’ten sonra Ayliz isimli bir fotoğrafçı kadını oynayacak.

Ulaş Tuna Astepe ise TRT1 için çekilecek olan büyük ve iddialı bir projede Engin Altan Düzyatan ile başrolü paylaşacak. Es Film’in yapımcılığını üstlendiği Barbaros dizisinin hazırlıklarına başlandı.

Bu kez Astepe bir dönem dizisi ile izleyicisiyle buluşacak. Kaptan-ı Derya olarak anılan Osmanlı Devleti’nin en büyük denizcilerinden Barbaros Hayreddin Paşa’nın hayatından esinlenilecek dizideki rolü henüz bilinmiyor ancak Düzyatan’ın Barbaros’u oynayacağı dizide kilit bir karakterde olacağı tahmin ediliyor.

Sen Anlat Karadeniz'in Tahir'i Ulaş Tuna Astepe, iddialı bir dönem dizisiyle dönüyor! 7

Bu arada Barbaros dizisinin yönetmenleri de belli oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından verdiği bilgiye göre Doğan Ümit Karaca ve Mısırlı Adel Adeeb, iddialı projenin yönetmenleri olacak.

Ulaş Tuna Astepe’nin hayranlarını mutlu edecek bu haberin ardından, şimdi de dizide kimi oynayacağı merak konusu. Gelişmeler oldukça sizlerle de paylaşacağız…