Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in yeni ünlüsüne önceki dizisinde çok gıcık olmuştuk!

Sen Anlat Karadeniz’in yeni ünlüsüne önceki dizisinde çok gıcık olmuştuk!

tarafından ker_def

atv ekranlarında 2. sezona fırtına gibi giriş yapmaya hazırlanan Sen Anlat Karadeniz, yeni bir ismi daha kadrosuna kattı.

10 Mayıs 1965 Adana doğumlu olan Erdal Cindoruk, atv’nin iddialı dizisine katıldı.

Yıllardır farklı dizilerle ekranda olan Cindoruk, çok başarılı bir isim.

Kurtlar Vadisi’nde Üstün Kısa, Cennet Mahallesi’nde Kadrıgalı Hakkı, Gümüş dizisinde Kenan, Şevkat Tepe’de Fuat, O Hayat Benim’de Salih ve son olarak da Yalaza diziside Yaşar Çelik karakterlerine hayat vermişti.

Özellikle O Hayat Benim dizisinde 4 sezon boyunca Salih’e hayat veren Erdal Cindoruk, izleyicileri rolüyle bir hayli gıcık etmişti. Oya Başar’ın hayat verdiği Sultan karakterinin her türlü kirli işini halleden Salih, dizinin en sevilmeyen tiplerinden birisiydi.

Cindoruk’un Sen Anlat Karadeniz’de bilge bir mafya babasına hayat verecek. Yani izleyiciyi yine gıcık edecek.

Sen Anlat Karadeniz'in yeni ünlüsüne önceki dizisinde çok gıcık olmuştuk! 7

Yeni sezonda sürpriz bir karakter ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Cindoruk, “Sen Anlat Karadeniz uzun süredir yakalanamayan reytingleri yakaladı ve yeni sezonunda ben diziye dahil oldum, dolayısıyla oldukça heyecanlıyım. Dizide yine tehlikeli bir adamı oynuyorum. Her ne kadar sektöre bu tip rollerle başladıysam da uzun süredir bir mafya babasını oynamamıştım. Bu sefer bilge, ne dediğini ne yaptığını bilen bir “mafya babasını” oynuyorum” dedi.

Sen Anlat Karadeniz, geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz’e sığınan Nefes’le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir’in imkânsız aşkını anlatıyor.

Heyecanla izlenen dizide Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman’ın yer aldığı geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.