Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde akıllandılar sanmıştık, ama akıllanmamışlar!

Sen Çal Kapımı dizisinde akıllandılar sanmıştık, ama akıllanmamışlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Sen Çal Kapımı, ailece izlenebilecek yapımlardan birisi. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Serkan ve Eda’nın evlilik öncesi neşeli anları, iki haftadır ekranda adeta çiçek gibi açmıştı. Dizinin hayranları da kasvetli bölümlerden sonra gördükleri bu manzarayı çok sevdi. Dizide mutluluk her yeri kapladı, izleyiciler de kendi payına düşenleri son iki bölümdür topluyordu. Birçok izleyiciye göre dizinin değişen senaryo grubu artık akıllanmış ve mutluluğu, umudu ve aşkı öne çıkartacaktı. Ancak sanki beklendiği gibi olmayacak.

Sen Çal Kapımı dizisinin 28.bölümünde Serkan Bolat’ın uçağından haber alınamadığı ve düşmüş olabileceği söylendi. Yani televizyon haberlerine böyle bir bilgi yansıdı. Eda şaşkına döndü, ne söyleyeceğini bilemedi. Ağızları bıçak açmadı. Vuslata çok az kala Serkan Bolat ortalarda yok. Elbette ki Kerem Bürsin’in diziden ayrılması gibi bir durum yok. Bu bir senaryo dinamiği ve hikayeyi uzatmaya yönelik bir hamle. Ancak izleyiciler için farklı bir durum daha var.

Dizinin, 29. yeni bölümde Türk dizi senaristlerinin klasik hamlesi her şeyi bozacak gibi bir hissiyat oluştu. Serkan ve Eda’yı mutlu eden, böylece ekran başında aşk bekleyenleri tatmin etmeye başlayan Sen Çal Kapımı senaristleri yeni bir oyun peşinde. Dizinin 2021 başlangıcı çok iyi olmuştu ama 29. bölüm fragmanı umudun ve mutluluğun yerini farklı konuların alacağına işaret ediyor.

Serkan ortada yok. Eda kabus görüyor. Hatta halüsinasyon yaşıyor ve Serkan sanki yanındaymış gibi davranıyor. Dizinin 29. bölüm fragmanına yansıyan bu durum da izleyicilerin keyfinin kaçmasına yetti bile.

İzleyiciler de sosyal medyada yaptıkları yorumlarla bu duruma tepki gösteriyor. Senaristlere atıf yapan izleyiciler, “Bir bölüm evleneceklerini göstereyim sonra kabusa devam ederim” mesajı aldıklarını ifade ediyorlar.

“Serkan geri gel, özletme kendini” diye yazanlar yeni durumdan pek de memnun değil. Bir başka izleyici ise şu eleştiride bulundu: “Bakın gerçekten yapmayın, mutlu ettikten sonra üzüntüye boğmayın. Ne olur Serkan geri dön.”

Kırmızı Oda dizisindeki psikoterapi sahnelerine de atıf yapan dizi hayranları, “Eda’yı böyle böyle Kırmızı Oda dizisine transfer edecekler” diye yorum bıraktı.