Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın dizisinin Enver’i, Öğretmen dizisinin Metin’i Şerif Erol, Menajerimi Ara’da

Kadın dizisinin Enver’i, Öğretmen dizisinin Metin’i Şerif Erol, Menajerimi Ara’da

tarafından ker_def

Star TV’nin pazar akşamları yayınlanan ve çok sevilen dizilerinden Menajerimi Ara, 22. yeni bölümü ile bu akşam izleyicilerle buluşacak. Usta oyuncu Şerif Erol’un da kendisini canlandıracağı yeni bölümde eğlenceli anlar yaşanacak. Kadın dizisinde canlandırdığı Enver karakteri ile akıllara yazılan Erol, ayrıca Öğretmen isimli Fox TV dizisinde de Metin karakteri ile dikkat çekmişti.

Şerif Erol’un tek bölümlük konuk oyuncu olacağı Menajerimi Ara dizinin yeni bölümünde Dicle bir kez daha Barış’ın hayatını kurtaracak. Barış’ın hayatına kimin kast ettiği ve neden bunu yaptığı konusunun da yeni bölümde aydınlanması bekleniyor. Peki Menajerimi Ara’nın 22. bölümünde neler olacak? İşte özet bilgiler ve yeni fragman:

Barış ve Dicle, onları izleyen birini fark ederken Barış yaşadığı diğer kazalarla birlikte bunun tesadüf olmadığını düşünür. Kıraç Serkan’la ilgili araştırmalarını sürdürürken, Feris oyuncusunun sette aniden ortaya çıkan hastalığı ile ilgili sorunları sürpriz bir kişiden yardım alarak çözer.

Serkan’ın Peride ile ilgili düşüncelerini söylemesi ajanstaki dengeleri bozarken, Kıraç ise Çınar ve Feris’in birlikte hareket etmesini sağlar. Serkan’ın Beren’in işi için attığı adım ise Feris’le karşı karşıya gelmesine neden olur. Dicle’nin evinde karşılaştığı kötü sürprize vereceği tepki ise merakla beklenir.

Dicle, sette bir kez daha Barış’ın hayatını kurtaracak ve o anlarda da büyük heyecan yaşanacak.