Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisinde hem bir kriz hem de bir ilk yaşanıyor!

Son Yaz dizisinde hem bir kriz hem de bir ilk yaşanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamlarının sevilen dizilerinden olan Son Yaz, güçlü hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ile izleyenlerini mest etmeyi sürdürüyor. İyi reytingler alan ve Cuma rekabetinde de orta sıralarda yer alan Son Yaz, Fox TV’nin de beklentilerini şimdilik karşılıyor. Dizinin 22. bölümünde sezon finali yapması ve gelecek sezonda da devam etmesi planlanıyor.

Akgün ve Yağmur artık bazı şeyleri aştı ve aşkta ilerlemenin keyfini sürüyor. Tabii ki Selim bu durumu nasıl karşılayacak herkes merakla bu sahneleri bekliyor. Dizinin 14. bölümü 2 Nisan Cuma akşamı ekrana gelecek. Yeni bölümde Akgün ve Yağmur ikilisinin aşk dolu anlarına şahitlik edeceksiniz.

İlk kez aşık olan Akgün diyor ki, “İnsan ilk defe yaşadığı şeylerde çocuk gibi hissediyormuş” diyerek aşkta bir ilki yaşadığını belirtiyor. Akgün aynı şekilde Yağmur’un da ilk aşkı konumunda… Gerçek aşkı bulan Yağmur, “Ben insanlar abartıyor zannederdim bu aşkı, ama değilmiş” diye konuşuyor…

Akgün ile Yağmur evlenme kararı alıyor. Ancak bu kararları hem Canan hem de Selim için büyük bir şok olacak. Anne ve babasının tepkisini bekleyen Yağmur, bakalım onları ikna edebilecek mi?

Dizideki evlilik krizinde ilginç bir sahne de var… Akgün, babası ve Savcı Selim’in bulunduğu eve kurşunların yağdığı sırada yaşanan diyaloglar da çok gülümsetecek.

Akgün, “Madem bu bizim son anımız, ben senin kızına talibim, Yağmur’la evlenmek istiyorum Savcam” diyor. Yani izleyicileri yine çok heyecanlı ve zaman zaman da gülümseten anlar bekliyor.

İşte 2 Nisan Cuma günü yayınlanacak olan Son Yaz dizisinin 14. bölüm fragmanı: