Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel’in kıskandıran sahnesi!

Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel’in kıskandıran sahnesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanmakta olan Sen Çal Kapımı dizisi başarılı performansı ile göz doldurmaya devam ediyor. Dizinin 4. bölümü 29 Temmuz Çarşamba akşamı ekrana geldi ve sosyal medya yorumlarına bakılır ise izleyiciler gidişattan son derece memnun.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in başrolünde yer aldığı dizinin 4. bölümünde Eda’nın havuzda Serkan’ı kıskandırdığı bir sahne vardı. Aslında bu sahne sadece dizi içinde yaşanan kurgusal bir kıskançlık hikayesi değil… Tam ifadeyle Hande Erçel’in kıskandırma hikayesi…

Sosyal medyada yapılan eleştirilere bakıldığında Hande Erçel’in oyunculuğuna yönelik ciddi eleştiriler var. Ancak Sen Çal Kapımı hayranları pek de böyle düşünmüyor. Hande Erçel, hem bakışlarını hem mimiklerini hem ses tonunu hem de güzelliğini ortaya koyduğu bu sahnede, izleyicilere kıskanılacak kadın imajını geçirdi.

Her şeyden önce sahneyi izleyenler hem Hande Erçel hem de Kerem Bürsin’in bu hallerini ne garipsiyor ne de eleştiriyor. Sadece esprilere ve bakışlara, sahnedeki detaylar odaklanıyor…

Youtube’da da paylaşılan videonun 1 milyon izlenme sayısına ulaşması da ilginin büyüklüğünü gösteriyor. Özellikle Serkan Bolat karakterinin “Havuzun suyunu boşalt” sözü izleyicilerin hoşuna gitti.

Serkan karakterinin Eda’yı kıskandığı gibi, Hande Erçel’in bu sahnedeki cilveli aşık performansı kıskanılacak kadar etkileyici. Belki Hande Erçel oyunculuk konusunda birçok açıdan eleştirilebilir. Ama romantik komedi dizilerinde cilveli kadın olmayı ve eğlenceli sahnelerden başarıyla çıkmasını da biliyor.