Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı dizisinde tahmin edemeyeceğiniz şeyler oluyor!

Sen Çal Kapımı dizisinde tahmin edemeyeceğiniz şeyler oluyor!

tarafından ker_def

Fox TV’nin cumartesi akşamları yayınlanan romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, 32. yeni bölümü ile 20 Şubat Cumartesi akşamı yeniden ekranda olacak. Eda ve Serkan cephesinde önemli gelişmeler yaşanırken, Selin ile Deniz’in öpüşmesi ise herkesi şaşkınlığa uğratacak.

Selin ve Deniz aşkı mı başlıyor? İşte bu sorunun sorulacağı yeni bölümden yayınlanan fragmanlar heyecanın iyice artmasına neden oldu. Birçok dizi hayraın Selin ve Deniz öpüşmesi ile şoke oldukları, böyle bir şeyi hiç beklemediklerini sosyal medyada paylaşıyor.

Peki dizinin 32.yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar: Eda, Deniz’in oyununa katılıp tarihi öne alır. Her şeyden habersiz olan Serkan ise, Eda’nın bu hareketinden oldukça rahatsız olur.

Serkan için artık “kıskançlık sirenleri” çalmaya başlamıştır. Bu sirenler onu Eda’ya adım adım yaklaştırırken, Serkan’ı Eda’ya kaptırmak istemeyen Selin ise, Deniz ile bir olup bu oyunu avantaja çevirmeye kararlıdır.

Eda bu işin içinden nasıl çıkacak? Serkan, Eda’ya yeniden aşık olacak mı? Sen Çal Kapımı dizisinin 32. bölümden 2. fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.