Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinden bir sürpriz daha! Müziği ve görüntüleri, ünlü bir orkestraya ilham oldu!

Sen Çal Kapımı dizisinden bir sürpriz daha! Müziği ve görüntüleri, ünlü bir orkestraya ilham oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranın unutulmaz romantik komedilerinden birisi olmayı başardı Sen Çal Kapımı dizisi. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde yer aldığı ve Fox TV’de yayınlanan dizi, 2 sezon sürmüştü.

MF Yapım imzalı Sen Çal Kapımı dizisi, 52 bölüm yayınlandıktan sonra final yaptı. Dizi, daha sonra dünyanın pek çok ülkesinde gösterilmeye başlandı ve çok büyük bir hayran kitlesini peşinden sürüklemeye başladı. Gösterildiği ülkelerde dikkatleri çeken Sen Çal Kapımı dizisi, pek çok ilginç haberle de gündeme geldi. Brezilya’da Türk dizileriyle ilgili bir teze de konu olan Sen Çal Kapımı, çeşitli ödüllerle de gurur yaşattı ülkemize.

Son olarak gelen haber ise daha da ilginç!
‘BN Team’ isimli Rus orkestrası, sahnede Sen Çal Kapımı dizisiyle özdeşleşen ve aynı zamanda dizinin jenerik müziği olan Gold şarkısını çalarak büyük bir jest yaptı. Bu sırada sahnedeki ekranda da Sen Çal Kapımı dizisinin jeneriği gösterildi.

Arka planda yer alan görüntülerde, dünyanın 80’den fazla ülkesinde gösterilen ve büyük ilgi gören Sen Çal Kapımı dizisinin jeneriği yer aldı. Tüm dünyada EdSer ismiyle sosyal medyada konuşulan Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in dizideki görüntüleri, bu kez bir orkestranın sahnesinde gösterildi.

Dizinin müziklerinin Rus orkestrasına da ilham olması ve sahnede çalınması, özellikle Sen Çal Kapımı hayranları için büyük bir sürpriz oldu!