Ana sayfa Sosyal Medya Onur Seyit Yaran, Caner Topçu ve Yiğit Koçak, deneyimli oyuncular karşısında aday oldu!

Onur Seyit Yaran, Caner Topçu ve Yiğit Koçak, deneyimli oyuncular karşısında aday oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Gençlik dizileri olarak adlandırılan Duy Beni, Tozluyaka ve Kardeşlerim dizileri kadar oyuncuları da sosyal medyada pek çok popüler ismi ve iddialı diziyi geri planda bırakıyor.

Dizilerin genç oyuncuları, hemen her hafta yapılan araştırmalarda, kendilerinden daha deneyimli olan oyuncuların önüne geçerek daha çok konuşuluyor ve dikkatleri çekiyorlar.

Bu isimler arasında Onur Seyit Yaran başı çekerken, Ahmet Hakan Zavlak, Caner Topçu, Bilal Yiğit Koçak gibi genç kuşağın başarılı erkek oyuncuları, popülerlik konusunda Barış Arduç, Tolga Sarıtaş, Kıvanç Tatlıtuğ deneyimli ve başarılı popüler isimlerine de sosyal medyada fena fark atıyorlar!

Şimdi de bu genç isimlerden bazıları, bu yıl 48. kez yapılacak olan Pantene sponsorluğundaki Altın Kelebek Ödüller’inde aday oldular! Üstelik karşılarındaki isimler de yıllardır pek çok proje ile oyunculuklarını ispatlamış, çok beğenilen, her projeleriyle övgüler alan isimler.

İlk oylama sonrasında finale kalan ‘En İyi Erkek Oyuncu’ adayları için 2. tur oylama yeniden başladı. 10 Ekim’e kadar sürecek olan oylamada 10 erkek oyuncu aday.

4 Aralık’ta sahiplerini bulacak olan Altın Kelebek Ödülleri’nde Duy Beni dizisinde Kanat’ı oynayan Caner Topçu, Kardeşlerim dizisinin Ömer’i Bilal Yiğit Koçak ile yine aynı dizide Doruk’u oynayan Onur Seyit Yaran da listede!

Bu genç oyuncular,  Erkan Petekkaya, Kaan Urgancıoğlu, Çağatay Ulusoy, Çağlar Ertuğrul, Barış Arduç, Burak Özçivit ve Ertan Saban gibi hepsi birbirinden başarılı oyuncularla birlikte adaylar. Kimi izleyiciler, bu listeye İsmail Hacıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ gibi isimlerin de eklenmesi gerektiği görüşünü paylaşırken, sosyal medyanın gündeminden inmeyen genç isimlerin henüz ‘En İyi Oyuncu’ kategorisinde değerlendirilemeyeceği görüşünde.

Sonucu hep birlikte izleyip göreceğiz ama sosyal medyanın gündeminden inmeyen ve genç kuşağın büyük dikkatini çeken isimlerin oylama sonucunda ödül alıp alamayacakları da merak konusu…