Ana sayfa Sosyal Medya Kızılcık Şerbeti out, Sıla Türkoğlu in! Sosyal medyada genç oyuncuya hayranlarından büyük destek!

Kızılcık Şerbeti out, Sıla Türkoğlu in! Sosyal medyada genç oyuncuya hayranlarından büyük destek!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Show TV’nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti, Cuma akşamı ilk bölümüyle ekrandaydı. Daha başlamadan kimi eleştirilerin merkezine oturan dizide, muhafazakar bir ailenin oğlu ile modern bir ailenin kızının evlilikleri, birbirlerine yabancı hayatları anlatan hikayesiyle dikkatleri çekmişti.

Evrim Alasya, Barış Kılıç, Settar Tanrıöğen ve Sibel Taşçıoğlu’nun da öne çıkan rollerde yer aldıkları dizi, ilk bölümüyle beklentinin çok altında reytingler alarak şaşırttı! Tartışmaları devam ederken bir anda dikkatleri üzerine çeken bir dizi olarak, gelen reytingler ilginin düşük olduğunu gösterdi.

Gold Film imzalı dizi, reytingde günün ilk 10 tablosunda hiç bir kategoriye giremedi! Total’e 15., AB’de 12. ve ABC1 kategorisinde de 14. sırada yer almış olması, hiç beklenmeyen bir gelişmeydi! Yaşanan bu reyting şokuna karşın, sosyal medyada bambaşka bir durum ortaya çıktı!

Emanet dizisiyle tanınan ve yerli hayranlarının yanı sıra özellikle yurt dışından hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Sıla Türkoğlu’na gelen yorumlar, diziye gelen yorumlardan fazla oldu! Sosyal medyada öne çıkan Sıla Türkoğlu’na, dizinin Youtube’daki videolarının ve farklı platformlardaki görüntülerinin altında binlerce yorum yağdı…

Kızılcık Şerbeti out, Sıla Türkoğlu in! Sosyal medyada genç oyuncuya hayranlarından büyük destek! 10

Show TV’nin ilk bölümüyle reyting şoku yaşatan Kızılcık Şerbeti dizisi için bir sonraki hafta kritik olacak! Büyük umutlarla başlayan dizi için gün değişikliğine mi gidilir henüz bir netlik yok. Ancak Cuma akşamlarının yeni fenomeni Yalı Çapkını karşısında işi zor görünüyor! Zira Yalı Çapkını, çift haneli reytingleriyle bu hafta da rekor kırmaya devam etti!

Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör’ün Kızılcık Şerbeti’ndeki partnerliği beğeni topladı. Ancak diziye beklenen ilgiyi de getiremedi bu partnerlik! Fakat Sıla Türkoğlu’nun hayranları, sosyal medyada bastırıyor! Gelen yorumlarda İspanyolca, Arapça, İngilizce gibi pek çok farklı dilde Sıla Türkoğlu hayranlığının tavan yaptığı görülebilir…

İlk bölümü yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisine gün içinde gelen tweet sayısı 35 bin iken, Sıla Türkoğlu’na gelen tqeet sayısının ise katlayarak 117 bine ulaşmış olması da dikkat çekiyor!

Kızılcık Şerbeti out, Sıla Türkoğlu in! Sosyal medyada genç oyuncuya hayranlarından büyük destek! 11

İşte o yorumlardan bazıları…

Kızılcık Şerbeti out, Sıla Türkoğlu in! Sosyal medyada genç oyuncuya hayranlarından büyük destek! 12

Kızılcık Şerbeti out, Sıla Türkoğlu in! Sosyal medyada genç oyuncuya hayranlarından büyük destek! 13