Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinden bir yakışıklı gitti, bir başka yakışıklı geldi!

Sen Çal Kapımı dizisinden bir yakışıklı gitti, bir başka yakışıklı geldi!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Hande Erçel ve Kerem Bürsin’i başrolde buluşturan Sen Çal Kapımı dizisine yeni bir erkek karakter katılacak. Dizinin ekibine geçtiğimiz hafta yakışıklı oyuncu Pamir Pekin’in katıldığına yönelik haberler tüm medyada yer aldı.

Ancak gelen son bilgiler Pamir Pekin’in sözleşme şartlarına uyulmadığı gerekçesi ile diziden ayrıldığı şeklinde. Yani ünlü oyuncu dizinin kadrosunda yer almayacak. Fox TV’den yapılan açıklamada ise yeni bir oyuncunun dizinin ekibine katıldığı duyuruldu.

Sen Çal Kapımı dizisinden bir yakışıklı gitti, bir başka yakışıklı geldi! 8

Yapımını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu ve senaryosunu Ayşe Üner Kutlu’nun kaleme aldığı “Sen Çal Kapımı” dizisine yeni bir isim dahil oldu.

Efe Akman karakterine hayat verecek sevilen oyuncu Ali Ersan Duru, dizinin 13. bölümünden itibaren FOX ekranlarında olacak. Sosyal medyada yapılan yorumlarda “Bir yakışıklı oyuncu ayrıldı, bir başka yakışıklı ekibe katıldı” diye ifadeler kullanıldı.

Sen Çal Kapımı dizisinden bir yakışıklı gitti, bir başka yakışıklı geldi! 9
İtalya’da yaşayan başarılı bir peyzaj mimarı olan Efe Akman karizmatik, kibar, akıllı ve tam bir centilmen karakter olarak öne çıkacak.

Dizi, oyuncu kadrosunda; Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in yanı sıra Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, İlkyaz Arslan ve Ahmet Somers gibi birbirinden başarılı isimleri barındıyor.

FOX’un sevilen dizisi “Sen Çal Kapımı”, her Çarşamba saat 20.00’de FOX’ta.