Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisini büyük sınav bekliyor! Benim Adım Melek ile büyük kapışma!

Sen Çal Kapımı dizisini büyük sınav bekliyor! Benim Adım Melek ile büyük kapışma!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinin 8. yeni bölümü 2 Eylül Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak. Yaz ekranında karşısında herhangi bir dizi olmadığı için Fox TV’nin iddialı yapımı çok iyi reytingler aldı. Ancak 2 Eylül Çarşamba günü TRT1 ekranında Benim Adım Melek dizisi başlıyor. İkisi de farklı bir konsepte sahip ama sonuçta TRT1’i tercih edecek çok sayıda izleyici de var.

Sen Çal Kapımı dizisi kış sezonunun başlangıcında ilk rakip dizi ile karşılaşmasını 2 Eylül tarihinde yaşayacak. Acaba izleyici kaybı olacak mı? Yoksa her iki dizinin de kendi kitlesi ekran başına toplanıp reytingler paylaşılacak mı? Ayrıca önümüzdeki haftalarda Çarşamba akşamının dizileri bir bir ekrana gelmeye başlar ise bu durum Sen Çal Kapımı için rekabetin çetin geçmesine neden olacak.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin etkileyici performansı ve iyi uyumları sayesinde yaz aylarının en başarılı yapımı olan Sen Çal Kapımı için 8. bölüm rakip bir dizi ile ilk karşılaşması olması nedeniyle önemli…

Peki 8. yeni bölümde neler yaşanacak? Serkan ve Eda karakterlerinin macerasında hangi gelişmeler yaşanacak? Bazen mantık olmuyor, bazen her şeyin cevabı olmuyor… Sen Çal Kapımı’nda Eda’nın Serkan’a büyük sözü de dikkat çekiyor. Dizinin 8. bölüm 1. fragmanında detayları bulabilirsiniz.