Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisini yapımcısından iki yeni uyarlama dizi geliyor!

Sen Çal Kapımı dizisini yapımcısından iki yeni uyarlama dizi geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranın sevilen dizisi Sen Çal Kapımı, kısa bir aranın ardından 9 Haziran’da yeniden dönmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz yaz yayınlanmaya başlayan dizide Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi, ekran uyumunu da yakalayarak romantik komedi tarzındaki dizinin dikkatleri çekmesini de sağladılar.

Yaz sezonunda başlayan dizi, sezonda da devam etti. Fox Tv’de ekrana gelen dizinin yeniden yaz sezonunda devam etmesi kararı alındı. Ancak 40. bölümüyle ekrana dönecek olan dizinin 50. bölümde yani 11 bölüm sonra final yapacağı ortaya çıktı.

Sen Çal Kapımı dizisinin de yapımcısı olan ve son yıllarda dikkat çeken dizilere imza atan MF Yapım’dan iki uyarlama yeni dizinin geldiği de ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki haberinde bu iki uyarlama dizi ile ilgili olarak bazı bilgileri paylaştı. Buna göre MF Yapım’ın yeni sezonda iki iddialı proje için hazırlanmakta olduğu belirtiliyor.

Dizilerden birinin kod ismi Skandal. Önümüzdeki günlerde isminin değişme olasılığı olan Skandal isimli dizi, BBC One’da yayınlanan bir İngiliz hukuk draması. Dizinin senaristliğini Seda Çalışır ve Toprak Karaoğlu yapıyor. Yönetmeni henüz belli değil.

MF Yapım’ın diğer dizisi ise Defendant isimli bir Güney Kore dizisinde uyarlama olacak. Dizinin yönetmenliğini Yusuf Pirhasan yaparken, senaristliğini de Uğraş Güneş yapıyor.