Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinin oyuncuları Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başına talih kuşu kondu!

Hercai dizisinin oyuncuları Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başına talih kuşu kondu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Atv ekranlarında 3 sezon yayınlanan Hercai dizisi, özellikle ilk sezonuyla reytingleri silip süpüren bir yapım olmuştu. Mardin’de çekilen dizinin büyülü atmosferinde, imkansız gibi görünen bir aşka tutunan Miran ve Reyyan karakterleri, izleyenlerin gönlünü fethetti.

Mia Yapım imzalı dizi, geçtiğimiz haftalarda ekrana veda etti. 3 sezon boyunca izleyicisinin merakla, heyecanla takip ettiği dizide, imkansız denilen aşk gerçek oldu ve Miran ve Reyyan, tüm engelleri aşarak birlikte olmayı başardılar.

Dizide Miran’a Akın Akınözü ve Reyyan’a da Ebru Şahin hayat vermişti. Daha önce başka yapımlarda da rol alan iki genç oyuncu, Hercai dizisiyle kariyerlerinde büyük bir çıkış yakaladılar.

İlk kez başrolde yer almalarına karşın, 3 sezon boyunca izleyiciyi ekran başına çekmeyi ve destansı aşkın kahramanları olduklarına inandırmayı başardılar.

Hercai dizisinin oyuncuları Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün başına talih kuşu kondu! 7

Sezon finalinin çekimleri sırasında Akın Akınözü’nün sete geç gelmesi ve daha önce de benzer durumların yaşandığı ile ilgili iddialar ve sette yaşanan kavgalarla gündeme gelmesi şaşırtmıştı.

Yapımcı ile karşılıklı suçlamalar medyaya da yansımıştı. Son olarak ise Akın Akınözü’nün şu sıralar pek çok iddialı projenin yapımcılığını üstlenen MF Yapım, BKM ve Sinegraf gibi firmalardan teklifler aldığı konuşuluyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’deki haberine göre Ebru Şahin de pek çok teklif alıyor. Şahin’e büyük prodüksiyonlu dizilerden teklifler gelmekte olduğu ve oyuncunun değerlendirdiği ifade edilmekte.

Akın Akınözü ve Ebru Şahin’i önümüzdeki dönemde başka iddialı projelerde görmeye devam edeceğiz…