Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinin finali İtalya’da resmen olay oldu!

Sen Çal Kapımı dizisinin finali İtalya’da resmen olay oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’de yaz dizisi olarak başlayan ve sezonda da devam edip bir sonraki yaz da ekranda yer alan Sen Çal Kapımı, şimdilerde dünyanın farklı ülkelerinde gösteriliyor. Fox TV’nin sevilen dizisinin Türkiye’deki macerası bitti ancak dünyadaki yankıları sürüyor.

Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in oynadığı romantik komedi türündeki Sen Çal Kapımı, ilk başladığında kimse böyle bir durumun yaşanacağını öngöremiyordu! Hatta ilk yayınlandığında yaz dizisi olarak reytingleri yüksek gelmesine karşılık, sezonda aynı reytingleri alamadı.

Sosyal medya desteğini arkasına alan ve uluslararası alanda da farklı ülkelere satışı gerçekleştirilen dizi, benzer reytinglerle yayından kaldırılan pek çok diziye karşın ekranda kalmaya devam etti. Aldığı izleyici desteği ile devam eden Sen Çal Kapımı, dünyanın 85 ülkesinde gösterilirken, büyük bir hayran kitlesi de edindi.

Sen Çal Kapımı dizisinin finali İtalya'da resmen olay oldu! 43

Özellikle İtalya’da büyük bir ilgiyle karşılanan dizinin karakterlerinden yola çıkılarak bir kitap bile yazıldı! Ünü ülke sınırlarını aşan Sen Çal Kapımı dizisi, twitter’da pek çok kez kez “trend topic” olmayı başardı.

Dizinin başrolleri Kerem Bürsin ve Hande Erçel, gittikleri her yerde büyük bir coşkuyla karşılanıyor şimdilerde. İtalyan hayranlarının ilgisi ise bambaşka!

Kısa süre önce , İtalyan Sky Uno kanalında yayınlanan eğlence ve seyahat programı Pechino Express’te Kerem Bürsin’den söz edilmesi de bir başka dikkat çekici ayrıntıydı.

Tam da Sen Çal Kapımı rüzgarı eserken, Hande Erçel ve sosyal medya fenomeni olan ablası Gamze Erçel’in İtalya’ya tatile gitmesi ile bir başka heyecan yaşandı. Yolda Hande Erçel’i gören İtalyanlar büyük sevinç gösterileri ile fotoğraf çekmek için sıraya girdiler. Durum, sosyal medyada olay oldu!

Sen Çal Kapımı dizisinin finali İtalya'da resmen olay oldu! 44

5 Nisan akşamı ise İtalya’da büyük bir hayran kitlesine sahip olan “Sen Çal Kapımı” final bölümüyle ekrandaydı. Türkiye’de bile olmadığı kadar büyük bir ilgi gördü final bölümü. Dizinin hayranları sosyal medyada binlerce yorum ve paylaşım yaparken #LoveIsInTheAirITA, #SenÇalKapımı, #EdSer, #HandeErçel #KeremBürsin etiketlerini İtalya’da twitter gündemine taşıdılar. Ayrıca dizinin finali nedeniyle üzüntülerini de dillendirdiler Sen Çal Kapımı hayranları…

Sen Çal Kapımı dizisinin finali İtalya'da resmen olay oldu! 45