Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisi birinciliği kaptırdı ama Destan dizisine değil!

Üç Kız Kardeş dizisi birinciliği kaptırdı ama Destan dizisine değil!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi, ekrana sessiz sedasız gelmiş ve reyting listelerinde 3-4 haftalık yükselişin ardından zirveye oturmuştu. Herkesi şaşırtan bu sıçrayışla birlikte Salı akşamlarının birinciliğini Destan dizisinden alan Kanal D dizisi, son yayınlanan bölümü ile tahtını kaptırdı!

Atv’nin iddialı dönem dizisi Destan, Ebru Şahin ve Edip Tepeli’nin başrolünde yayınlandığı günden beri ilgiyle takip ediliyor. Dizi, Üç Kız Kardeş dizisi başlamadan önce sezona fırtına gibi girmiş ve ilk bölümleriyle birinciliği almayı da başarmıştı.

Karşısında yer alan yapımlara pek geçit vermeyen Destan dizisi, dram türündeki Üç Kız Kardeş dizisinin tahtını elinden almasıyla 2. sıraya düşmüştü. İki dizi arasında bir kaç haftadır devam eden reyting mücadelesinde Üç Kız Kardeş hep öne çıkıyordu.

Üç Kız Kardeş dizisi birinciliği kaptırdı ama Destan dizisine değil! 8

Bu hafta da Üç Kız Kardeş dizisi Destan dizisinden daha yüksek reyting aldı ancak iki diziyi adeta sollayıp geçen yapım ise Survivor All Star yarışması oldu! Üç Kız Kardeş, tahtını Survivor’a kaptırırken, Destan da 3. sıraya geriledi!

Bu hafta 7. bölümü yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi, tv8’de ekrana gelen Survivor’ın ardından Total, AB ve Abc1 kategorilerinin hepsinde 2. sırada yer alabildi.

Asıl büyük düşüşü ise Destan dizisi yaşadı! Total’e Üç Kız Kardeş’in ardından 3. sıraya düşen dizi, AB’de 8. ve Abc1 kategorisinde 4. sırada yer bulabildi.

Üç Kız Kardeş dizisi birinciliği kaptırdı ama Destan dizisine değil! 9

Günün diğer dizilerinde ise durum şöyleydi: Show TV’de yayınlanan Baba dizisi ise sekizinci bölümü ile yine tüm kişiler kategorisinde ortalamanın altında reyting aldı ve 7. sırada yer buldu. Dizi AB’de4. ve ABC1’de de 5. sırada yer alarak bir önceki bölüme benzer reytinglerini korudu.

TRT1’in geçtiğimiz sezona damgasını vuran Masumlar Apartmanı dizisi ise ilk 10 tablosunda 10. sıradaki yerini korudu. AB’de beşincilik ve ABC1’de altıncılık elde eden dizi giderek reyting kaybetmiş olsa da son haftalarda istikrarı sağlıyor.

Fox TV’nin Evlilik Hakkında Her Şey dizisi gerilemeye devam ediyor. Kan kaybeden dizinin final endişesi izleyiciyi sarmış durumda. Bu hafta 26. bölümü yayınlanan dizi, tüm kişilerde on sekizinci sırada yer alırken, AB’de günü onuncu olarak bitirdi ve ABC1’de de on ikincilik elde etti.