Ana sayfa Dizi Haberleri Sırlar bir bir dökülecek! Masumlar Apartmanı dizisine yeni bir isim katılıyor!

Sırlar bir bir dökülecek! Masumlar Apartmanı dizisine yeni bir isim katılıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1’de Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, her hafta yeni bölümüyle izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor.  23 Mart akşamı ekrana gelecek olan bölümde yine izleyiciye heyecan yaşatacak gelişmeler dikkat çekiyor. Dizinin yeni bölüm tanıtımında yeni bir isim ortaya çıktı.

Fragmanı izleyenleri şaşırtan gelişmelerin içinde Gülben ve Safiye’nin tuhaf halleri, Han’ın kahkahalar içindeki durumu dikkat çekti.

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldıkları dizinin 27. bölümünde Han, İnci’nin tavsiyesi ile sonunda bir terapiste gidecek.

Gülben’in, Esat ve Esra’yı birlikte gördükten sonra merdivenlerde yaşadığı kriz sonrası derin bir travma yaşadığı ve eski haline döndüğü görülüyor.

Masumlar Apartmanı dizisine bir terapistin geleceği tahmin ediliyordu ama bu ismin Kırmızı Oda dizisindeki Binnur Kaya’nın oynadığı Doktor Hanım olacağı sanılıyordu. Yeni bölüm tanıtımında ortaya çıkan terapist başka biri.

İki dizi arasında bir bağ kurulması hayali ne yazık ki suya düştü! Bu terapist başka terapist! Han’ın gittiği kişiyi ilk kez yeni bölümde göreceğiz. Tanıtımda ortaya çıkan bu karakteri oynayan kişi ise Seda Akman.

Sırlar bir bir dökülecek! Masumlar Apartmanı dizisine yeni bir isim katılıyor! 7

İşte herkesi şaşkına çeviren 27. bölüm fragmanı: