Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisiyle parlayan Kerem Bürsin hayranlarına çok değişik sürprizler yapacak

Sen Çal Kapımı dizisiyle parlayan Kerem Bürsin hayranlarına çok değişik sürprizler yapacak

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, son dönemin en popüler isimlerinden birisi haline geldi. 2012 yılından bu yana setlerde yer alan ve 10 yıllık kariyerinde de önemli işler başaran Bürsin, yurt dışında da çok geniş bir hayran kitlesi tarafından destekleniyor.

Can Yaman’ın Erkenci Kuş dizisi ile yaptığı büyük kariyer çıkışını, Kerem Bürsin de Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisiyle başardı. Şimdi iki başarılı oyuncu da yurt dışında Türkiye’den en çok konuşulan erkek oyuncuların başında geliyor.

Kerem Bürsin’in yeni projesi Bi’Tuhaf Hikaye ile ilgili tanıtımlar bir süredir yapılıyordu. Oyuncu da kendi sosyal medya hesabından heyecanı artıran paylaşımlar yaptı. Ancak dizinin ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmiyor.

An Unusual Story ismiyle yurt dışında büyük dikkat çekmesi beklenen proje için Kerem Bürsin, “Değişik bir proje olacak. Ne zaman çıkacağı belli değil” diye konuştu.

Ünlü oyuncunun 2023 yılında yeni projelerde de yer alacağı ortaya çıktı. Kerem Bürsin, yine değişik işlerle yine hayranlarını şaşırtmaya geliyor.

Romantik komedi dizisi olan Sen Çal Kapımı da çok farklı bir karakter ile izlediğimiz oyuncu, yeni yılda ise hayranlarının karşısına bambaşka projelerle çıkma konusunda kararlı.

Oyuncu, “Dijitale olacak, film olacak, televizyona dizi olacak” diye konuştu. Kerem Bürsin bu sözleri ile birbiri ardına yeni projelerde yer alarak kariyerinde 2023 yılını dolu dolu geçireceğinin de mesajını vermiş oldu.