Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı setinde Hande Erçel telefonu elinden düşürmezken, Kerem Bürsin ise fazlasıyla cool

Sen Çal Kapımı setinde Hande Erçel telefonu elinden düşürmezken, Kerem Bürsin ise fazlasıyla cool

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Sen Çal Kapımı dizisinde herkesin merak ettiği görüntüler ortaya çıktı! Fox TV ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmaya devam eden Sen Çal Kapımı dizisinin ekibi önceki hafta Sapanca’ya giderek burada çekimlerde bulunmuştu.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin instagram’da paylaştığı görüntüler de büyük ilgi görmüş ve sosyal medyada çok konuşulmuştu. İkilinin hayranlarını mest eden pozların çekildiği Sapanca’dan kamera arkası görüntüleri de ortaya çıktı.

Dizi oyuncularının neşeli anları videoya yansıdı. Dizinin tüm ekibi çekimler öncesinde eğlenceli anlar yaşadı ve o anlarda da kamera kayıttaydı. Dizinin çekimlerinin perde arkasında yaşanan detayların yer aldığı, çekimlerin nasıl gerçekleştirildiğinin ayrıntılı şekilde sunulduğu kamera arkası görüntüleri de büyük ilgi gördü.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin de hem neşeli anları görüntülere yansıdı. Erçel’in yönetmenine sitem ettiği anlar da görüntülere yansıdı.

Erçel sürekli olarak telefonu ile oynarken, Kerem Bürsin ise cool bir şekilde ıslık çalıyordu. Eda ve Serkan karakterlerinin çekimlerdeki aşk dolu anları da kamera arkasına yansıdı. Videodan tüm bu görüntüleri izleyebilirsiniz.