Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gençliğim Eyvah’tan sonra Zehra Yılmaz yeni dizi sürprizi yapacak!

Gençliğim Eyvah’tan sonra Zehra Yılmaz yeni dizi sürprizi yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uğur Yücel ve Mustafa Üstündağ’ın başrollerinde yer aldığı Zoraki Misafir isimli filmin setinde yer alan isimlerden birisi de Zehra Yılmaz oldu. Oyuncu, filmin çok yakın bir zaman içinde vizyona gireceğini açıkladı. Filmde Elif karakterine hayat veren oyuncu, herkese kafa tutan bir kadını canlandırdı.

Yılmaz, “Çok güzel bir film oldu, çok komik. Gerçekten yılın komedi filmi olacak tatta bir film oldu” açıklamasında bulundu. Ünlü oyuncu dizi setlerinde ise en son yaz aylarında atv ekranlarında yayınlana Gençliğim Eyvah isimli dizide Çağla karakterine hayat vermişti.

Gönülçelen ile başladığı dizi performanslarını; Kara Yazı, Bodrum Masalı, Cennet’in Gözyaşları ve Kimse Bilmez ile sürdüren oyuncu, Gençliğim Evyah isimli yapımda da yeteneklerini sergilemişti.

Normal yaşamda dik başlılık konusunda inandığı şeyler için savaşan bir yapısının bulunduğunu anlatan oyuncu, Cem Belevi ile biten ilişkisinin ardından bir başka aşk iddiası ile gündeme gelmişti.

Instagram’da bir arkadaşının kalp emojisi bırakması ile yapılan bu haberi yalanlayan oyuncu, bu aşk iddialarının kendisini çok üzdüğünü söyledi. Zehra Yılmaz, “Yok böyle bir şey, kalbim boş. Kalbimi aşka kapattım bir süreliğine” dedi.

Şu anda görüştüğü bazı projeler olduğunu ve işine odaklandığını anlatan oyuncu, hayatında her şeyin de güzel gittiğini ifade etti.

“Yakında yeni bir işle yeniden ekranda olacağım” diyerek yeni dizi müjdesi veren Yılmaz’ın açıklamalarını videodan izleyebilirsiniz.